Account Manager

Werken bij Inside Solutions

Houd jij van inrichting? Ben je zelfverzekerd genoeg om op nieuwe klanten af te stappen en hun te helpen bij de aankoop van hun nieuwe inrichting? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ben jij een jong sales talent dat niet bang is om te bellen en zelfverzekerd genoeg om op nieuwe klanten af te stappen? Houd je ervan om te scoren maar ben je ook in staat om je zaakjes goed af te ronden? Als accountmanager van Inside Solutions haal jij de nieuwe opdrachten binnen voor enkele bureaustoelen of voor een complete turn-key inrichting.

Inside Solutions is een moderne & groeiende Project Inrichter gevestigd in Nieuw-Vennep. Projecten bij Inside Solutions zijn gebaseerd op kantoor omgevingen van 100 tot 2000 m2. Onze inrichtingen zijn vaak voorzien van boardroom, bedrijfsrestaurant, kantoor tuinen en diverse ontmoetingsruimten. Sloop van complete interieurs, nieuwe wanden, verlichting, plafonds, meubilair en afbouw, wij regelen het allemaal. We hebben een gezellige cultuur en werken in een mooie kantooromgeving. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Je krijgt een standaard salaris aangevuld met een commissie. Haal je je target? Dan word je goed beloond.

Functie-eisen

Als account manager ben je zelfverzekerd en niet verlegen. Uiteraard spreek je goed Nederlands en ben je in staat om je eigen offertes te maken. Bij voorkeur heb je ervaring in de telefonische verkoop. Je kunt je inleven in de klant en maakt de juiste offerte op maat. Je bent niet bang om “koud te bellen” op nieuwe leads.

  • Werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je spreekt ABN Nederlands
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding

Arbeidsvoorwaarden

  • Goed salaris o.b.v. een 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Hiernaast geven wij een mooie provisie als jij je targets haalt.
  • 25 vakantiedagen
  • Auto van de zaak
  • Laptop van de zaak
  • Iphone van de zaak

Benieuwd naar beelden van recent opgeleverde projecten en een indruk van ons bedrijf? Kijk dan eens naar onze projecten.
Wil je reageren, dit kan telefonisch op 023-540 00 00 of per mail: melany@insidesolutions.nl