Bedrijfspand verbouwen?

Is jouw bedrijfspand toe aan een verbouwing of renovatie?

Is jouw bedrijfspand toe aan een verbouwing of renovatie? Inside Solutions helpt u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het slopen van interieur van kantoorpanden en de opbouw van een casco en complete turn-key inrichting. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en hoe we uw bedrijfspand verbouwen? Lees dan verder.. 

Waarom het verbouwen van je bedrijfspand niet veel werk kost

Wanneer je denkt aan de verbouwing van een kantoor, denk je aan een flinke klus. Gelukkig merkt u daar niks van als Inside Solutions deze klus op zich neemt. Wij hebben een gespecialiseerd en ervaren team dat alle zorg uit uw handen neemt. Wilt u enkel een nieuw tapijt of de muren laten schilderen, dat is mogelijk. Maar ook nieuwe belichting of nieuwe meubels behoren tot de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar wat wij voor andere kantoren hebben gedaan? Neem een kijkje in ons portfolio voor wat inspiratie.

Redenen om je bedrijfspand te verbouwen

Er zijn vele redenen om je bedrijfspand te verbouwen. Het is niet iets wat je jaarlijks doet, dus het heeft veel invloed als je werknemers een nieuw kantoor binnen lopen. Wist u bijvoorbeeld dat een moderne, sfeervolle kantooromgeving werknemers motiveert en zelfs het ziekteverzuim naar beneden brengt? Een goede werkplek zorgt ervoor dat werknemers een positief gevoel ervaren en dus op een fijnere manier werken. Daarnaast trek je ook potentiële klanten aan met een aantrekkelijk bedrijfspand.

In de loop der tijd zijn er flink wat nieuwe ontwikkelingen op het gebied van een kantoor verbouwen. Denk bijvoorbeeld aan het ‘nieuwe werken’. Dit betekent dat er resultaatgericht gewerkt kan worden, waar en wanneer u maar wilt. Eigenlijk houdt dit dus in dat plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt kan worden en dit is erg van belang in deze tijd.

.  

Waarom kiest u voor Inside Solutions? 

Projectinrichting blijft mensenwerk, er kunnen altijd fouten gemaakt worden. Inside Solutions heeft daarom een doorlopende CAR verzekering op al haar diensten en leveringen. Niks wordt aan het toeval overgelaten! Uiteraard is niet bij elk project een uitgebreide inrichting nodig. Ook voor alle separate werkzaamheden (zoals wanden, projectverlichting, of inrichting) kunt u bij ons terecht.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen tijdens het renoveren of verbouwen van uw bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact op voor advies of overleg met één van onze medewerkers.