Creatief kantoor

Tips voor een creatief kantoor

Bent u toe aan een complete renovatie van uw huidige kantoor of werkplek? Schakel de hulp van Inside Solutions in. Wij bieden al 15 jaar lang totale ontzorging als project- en kantoorinrichter. Geen lange zoektocht meer naar de juiste stoelen voor op kantoor en de mogelijkheid om binnen no-time te genieten in een splinternieuw kantoor! Meer weten? Lees verder en realiseer een creatief kantoor.

Een nieuw creatief kantoor

U werkt al een lange tijd in hetzelfde kantoor, op een gegeven moment begint de inrichting te vervelen. Het is belangrijk om ook in uw kantoorinrichting te blijven ontwikkelen. Dit zorgt voor een een gezonde uitstraling en voor comfort voor uw medewerkers. Maar ook het constant veranderen van de arbeidsmarkt en nieuwe inzichten op het gebied van gezondheid op de werkvloer zorgen ervoor dat continue ontwikkelen, groeien en verbeteren relevant is.

01_Header

Tips voor een creatief kantoor

Er zijn verschillende manieren om uw kantoor creatief in te richten. Vaak weet je niet waar je moet beginnen met de inrichting. Wij zetten een aantal tips voor u op een rijtje:

 • Houd rekening met licht
  Het licht in een kantoor is vaak belangrijker dan gedacht wordt. Wist u dat hoe meer licht in het kantoor hoe beter? Het is fijn als u veel daglicht heeft in uw kantoor, zo hoeft u ook minder lampen te gebruiken. Is dit niet het geval, ga dan voor kwalitatieve lampen.
 • Zorg voor genoeg ruimte
  Ruimte is ook erg belangrijk voor uw medewerkers. Het kan erg frustrerend zijn als collega’s constant op elkaars lip zitten. Het is fijn als werknemers de ruimte hebben om goed te functioneren. Daarnaast biedt het nieuwe mogelijkheden als u uw kantoor op een compacte manier in wilt richten.
 • Varieer met kleuren!
  Vaak bestaan kantoren uit de standaard ‘stoffige’ kantoor kleuren: wit, zwart of grijs. Het is bewezen dat deze kleuren niet bepaald zorgen voor een vrolijk gevoel. Probeer eens wat meer kleur te gebruiken, eventueel de kleuren van uw huisstijl. U kunt bepaalde accenten gebruiken om uw kantoor toch wat levendiger te maken.
 • Gebruik uw creatieve ideeën
  Om uw kantoor een speels tintje te geven kunt u uw creatieve ideeën de loop laten. Denk bijvoorbeeld aan een wand waarop uw medewerkers hun ideeën kwijt kunnen of zet een pooltafel neer voor wat ontlading na een drukke werkdag. Maar zo kunt u ook een huddleroom laten plaatsen. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk. Laat u daarom niet tegenhouden.

Inside Solutions

Inside Solutions heeft een passie voor het vak. Met een klein maar ‘dedicated’ team zorgen we dat zowel kleine- als grotere kantoren het gewenste resultaat behalen. Daarnaast vinden wij ergonomie, functionaliteit en duurzaamheid erg belangrijk voor deze resultaten. Wij streven dan ook voor een fijne werkplek voor alle werknemers. Een creatief kantoor ontworpen door Inside Solutions zorgt dan ook voor gemotiveerde werknemers.

Maar deze resultaten behalen we samen, constant in samenwerking met de opdrachtgever. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en capaciteiten? Bekijk onze 3d visuals voor een reëel beeld van hoe uw inrichting vorm zou kunnen krijgen.

Meer informatie

Als project- en kantoorinrichter bieden wij totale ontzorging. Door onze ervaring op het gebied van vastgoed renovatie & kantoorrenovatie zijn wij uw ervaren partner op elk aanvullend vlak.

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.