Design kantoor

Een nieuw design voor uw kantoor

Er zijn tientallen redenen om het design van uw kantoor aan te passen. Maar ook als u vindt dat uw kantoor toe is aan vernieuwing is het een goed idee om het oorspronkelijke design te veranderen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder.

Een nieuw design voor uw kantoor, waarom?

U bent steeds meer aan het groeien met uw huidige kantoor. Dit vraagt om vernieuwing. Daarnaast werkt het vaak in het voordeel van uw medewerkers als u het design van uw kantoor eens in de zoveel tijd verandert. Het kan motivatie opwekken als u investeert in de werkplek en daarmee uw medewerkers. Denk hierbij aan genoeg privacy, maar ook kwalitatieve bureaustoelen en simpelweg een fijne plek om de werkzaamheden uit te voeren.

projectinrichter-inside-solutions-4-sedus

Samen zorgen we voor een gloednieuw design van uw kantoor

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw kantoor? We sparren samen met u graag over alle aanpassingen van een nieuw design. Er zijn in de loop der tijd vele nieuwe ontwikkelingen ontstaan op het gebied van kantoorinrichting. ‘Het nieuwe werken’ is normaal aan het worden en daar kunt u op inspelen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de nieuwe inzichten op het gebied van gezondheid op de werkvloer zorgen voor continue verbetering, ontwikkeling en groei op de werkvloer.

Inside solutions helpt u verder

Inside solutions helpt graag mee aan het nieuwe design van uw kantoor rekening houdende met ‘het nieuwe werken’. Wij renoveren of verbouwen uw kantoor en zorgen ervoor dat deze een vernieuwende blik krijgt en tegelijkertijd past bij het bedrijf.

Kantoor renoveren
Bij het renoveren van uw kantoor denkt u vast aan een flinke klus. Dat is het ook vaak, maar dit hoeft u gelukkig niet op te pakken. Wij hebben een ervaren team dat alle zorg uit handen neemt. U hoeft nergens naar om te kijken. Wij kunnen u helpen met het plaatsen van een nieuw wandsysteem, maar ook bij het uitkiezen van een nieuw tapijt, nieuwe kunstwerken of goed werkende verlichting voor op kantoor.

Kantoor verbouwen
Inside Solutions is naast het realiseren van mooie inrichtingen zeer bekwaam in het verbouwen van uw kantoor. Eén van onze specialisaties is het slopen van het interieur van kantoorpanden en de opbouw naar een casco en/of complete turn-key inrichting. Daarnaast werken wij volgens strenge kwaliteitsnormen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw systeemwanden, vloeren, systeemplafonds, brandwerende werkzaamheden, loodgieterswerk, elektrowerk, kantoorinrichting en projectverlichting.

Geïnteresseerd in een nieuw design?

Bent u toe aan een nieuw design op kantoor? Leuk. Wij helpen u graag verder met het realiseren van dit plan. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem contact op.