Diensten

Bekijk onze diensten

Inside Solutions

Onze diensten

Inrichten met meubilair, je kantoor verbouwen / renoveren of jouw kantoor een upgrade geven? Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende diensten die worden aangeboden door Inside Solutions.

Wil je direct starten? Gebruik dan onze kostencalculator om online uit te rekenen wat jouw project ongeveer gaat kosten!

Inrichtingplan van ontwerp tot realisatie

Inside Solutions staat voor een stijlvolle inrichting, volledig in 3D uitgewerkt tot in de kleinste details. Zo kan je jouw nieuwe kantoor live ervaren voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan. Wil jij ook ontzorgt worden in jullie inrichtingstraject? Graag leggen wij uit hoe wij stap voor stap het project vormgeven.

Begeleiding bij aankoop of aanhuur

Onze begeleiding start al bij de aankoop of huur van je nieuwe kantoor. Is het klimaat en databekabeling op orde? Voldoen de m2 aan jullie eisen/wensen? Wij durven vragen te stellen en helpen jullie op weg naar hét perfecte bedrijfspand.

Upgrade je kantoor naar een hoger energielabel

Voldoet jouw pand nog niet aan energielabel C? Dan mag het kantoor vanaf 2023 niet meer gebruikt worden. Graag lossen wij dit voor jullie op. Snel en adequaat.

Verhuur klaar maken / casco maken kantoor

Heb je een kantoorpand die naar casco moet worden omgebouwd? Heb je een showverdieping nodig voor nieuwe huurders? Of wil je meerwaarde creëren voor verhuur of verkoop? Als vastgoedeigenaar wilt je maar één ding, het bedrijfspand verkopen of verhuren tegen een goede prijs. Kleine aanpassingen zijn hierin vaak bepalend voor een spoedige verkoop of verhuur. Inside Solutions heeft jarenlange ervaring in het verbouwen van vastgoed.

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.