Kantoor upgrade

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

inside solutions

Kantoorupgrade om uw kantoor een frisse look and feel te geven

Zeg nou eens eerlijk, waar werk je liever; in een pragmatisch ingericht kantoor met witte muren of in een inspirerend kantoor met gemoedelijke sfeer. Het motiveren van medewerkers is tegenwoordig inherent aan een goed ingerichte kantooromgeving. Mogen wij jou helpen? Wij scannen jou huidige situatie en komen met een voorstel gebaseerd op onze ruime kennis.

Nieuwe ontwikkelingen

In de loop der tijd zijn er flink wat nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kantoorrenovatie en -inrichting. Zo is ‘het nieuwe werken’ populair aan het worden. Dit houdt in dat er resultaatgericht gewerkt wordt, waar je wilt en wanneer je wilt. Plaats- en tijdonafhankelijk werken dus. Maar er zijn ook veel nieuwe vormen van automatisering, soms is er zelfs sprake van robotisering. Maar ook een veranderende arbeidsmarkt en nieuwe inzichten op het gebied van gezondheid op de werkvloer zorgen ervoor dat continue ontwikkelen, verbeteren en groeien steeds relevant is.

Kantoorrenovatie: zo gedaan of een hoop werk?

Aan onder andere al deze nieuwe ontwikkelingen kan een kantoorrenovatie van Inside Solutions bijdragen. Een kantoorrenovatie klinkt als een flinke klus. Dat is het ook, maar daar ondervindt je geen hinder van. Inside Solutions heeft een ervaren en gespecialiseerd team dat alle zorg voor jou uit handen kan nemen. Een kantoorrenovatie kan een nieuw tapijt of het schilderwerk vernieuwen inhouden, maar ook het plaatsen van nieuw wandsysteem of het doorbreken van een muur. Ook bijvoorbeeld mooie, nieuwe wandbekleding of nieuwe, goed-werkende verlichting plaatsen behoort tot de mogelijkheden. Neem eens een kijkje in ons portfolio om inspiratie op te doen op basis van ons werk bij andere klanten die je voorgingen.

Positieve invloed op (nieuwe) werknemers

Een sfeervolle, moderne kantooromgeving stimuleert werknemers en brengt de hoeveelheid ziekteverzuim naar beneden. Een fijne werkomgeving zorgt er namelijk ook voor dat werknemers een positiever en gemotiveerder gevoel ervaren met alle voordelen van dien. Een kantoorrenovatie die zorgt voor een modern, fris kantoor kan ook indirect een positieve invloed hebben om potentieel nieuw personeel. De afweging tussen een oud, stoffig kantoor en een frisse, moderne werkomgeving is natuurlijk snel gemaakt.

Mogelijkheden van jouw kantoor

Genoeg redenen om te kiezen voor een kantoorrenovatie bij Inside Solutions. Wil je weten wat een opfrisbeurt voor jouw kantoor zou kosten? Of wil je graag een nieuwe, ruimtebesparende kantoorindeling, maar weet je niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden van jouw kantoor.

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.