Kantoor verbouwen / renoveren

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

inside solutions

Kantoor verbouwen? Bij Inside Solutions ben je aan het juiste adres

Een nieuwe indeling met bijbehorende systeemwanden, een nieuw plafond met ledverlichting of het plaatsen van een nieuwe keuken met maatwerk zit/sta lunchtafel, niets is ons vreemd. Ben je de huidige tapijttegels zat, maar zie je vernieuwen niet zitten omdat er doorgewerkt moet worden? Geen probleem, wij komen met een plan zodat jij kunt doorwerken, en wij ondertussen de vloeren vernieuwen. Wij maken een keurige planning die je live & online kunt volgen met een klik op de knop, zo weet je precies waar je staat. Laat ons eens meedenken, we maken graag een mooi plan met scherpe begroting voor je.

Jouw one-stop-inrichter

Vastgoedeigenaren en aanbieders van turn-key kantoorruimten hebben inmiddels hun weg naar ons bedrijf gevonden. Inside Solutions is jouw “one-stop-inrichter” die alle zaken omtrent een kantoor verbouwen voor je uit handen neemt. Heb je bestaande relaties die je graag hierin betrekt, dan is dat geen probleem. Tegen een geringe vergoeding worden deze in het project meegenomen onder onze projectbegeleiding en planning. Wij werken volgens onze strenge kwaliteitsnormen, dus voor onder andere al jouw systeemwanden, vloeren, systeemplafonds, brandwerende werkzaamheden, loodgieterswerk, elektrowerk, kantoorinrichting en projectverlichting ben je bij ons op het juiste adres.

Niets aan het toeval overlaten

Projectinrichting blijft mensenwerk, daarom heeft Inside Solutions een doorlopende CAR verzekering op al haar diensten en leveringen. Wij laten niets aan het toeval over! Uiteraard is niet bij elk project een uitgebreide inrichting nodig. Ook voor alle separate werkzaamheden (zoals wanden, projectverlichting, of inrichting) kun je bij ons terecht.

In de loop der tijd zijn er flink wat nieuwe ontwikkelingen op het gebied van een kantoor verbouwen. Zo is ‘het nieuwe werken’ populair aan het worden. Dit houdt in dat er resultaatgericht gewerkt wordt, waar je wilt en wanneer je wilt. Plaats- en tijdonafhankelijk werken dus. Maar er zijn ook veel nieuwe vormen van automatisering, soms is er zelfs sprake van robotisering. Maar ook een veranderende arbeidsmarkt en nieuwe inzichten op het gebied van gezondheid op de werkvloer zorgen ervoor dat continue ontwikkelen, verbeteren en groeien steeds relevant is.

Kantoor verbouwen: zo gedaan of een hoop werk?

Aan onder andere al deze nieuwe ontwikkelingen kan een kantoorrenovatie van Inside Solutions bijdragen. Een kantoor verbouwen klinkt als een flinke klus. Dat is het ook, maar daar ondervindt je geen hinder van. Inside Solutions heeft een ervaren en gespecialiseerd team dat alle zorg voor je uit handen kan nemen. Een kantoor verbouwen kan een nieuw tapijt of het schilderwerk vernieuwen inhouden, maar ook het plaatsen van nieuw wandsysteem of het doorbreken van een muur. Ook bijvoorbeeld mooie, nieuwe wandbekleding of nieuwe, goed-werkende verlichting plaatsen behoort tot de mogelijkheden. Neem eens een kijkje in onze portfolio om inspiratie op te doen op basis van ons werk bij andere klanten die je voorgingen.

Positieve invloed op (nieuwe) werknemers

Een sfeervolle, moderne kantooromgeving stimuleert werknemers en brengt het ziekteverzuim naar beneden. Een fijne werkomgeving zorgt er namelijk ook voor dat werknemers een positiever en gemotiveerder gevoel ervaren met alle voordelen van dien. Een kantoorrenovatie die zorgt voor een modern, fris kantoor kan ook indirect een positieve invloed hebben om potentieel nieuw personeel. De afweging tussen een oud, stoffig kantoor en een frisse, moderne werkomgeving is natuurlijk snel gemaakt.

Mogelijkheden voor jouw kantoor

Genoeg redenen om jouw kantoor te verbouwen samen met Inside Solutions. Wil je weten wat een opfrisbeurt voor jouw kantoor zou kosten? Of wil je graag een nieuwe, ruimtebesparende kantoorindeling, maar weet je niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden van jouw kantoor.

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.