Inrichten werkplek

Jouw werkplek efficiënt inrichten

Het inrichten van de werkplek moet uiteraard op een efficiënte manier gebeuren. Op deze manier kunnen u en uw werkgevers namelijk optimale prestaties leveren en de beste resultaten behalen. Daarnaast zorgt een goede inrichting voor een betere gezondheid en comfort. Dit zijn natuurlijk belangrijke aspecten voor het verbeteren van de werksfeer.  

Inrichten van de werkplek

Wanneer u ons als externe partner inschakelt om uw werkplek in te richten maken we eerst een werkplekscan. Aan de hand van deze scan en uw verdere wensen en eisen, gaan we een ontwerp voor u maken. Dit ontwerp laat de nieuwe indeling van de werkplek zien en toont de materialen en kleuren die gebruikt zullen worden voor de inrichting. 

Belangrijke aspecten

De inrichting van de werkplek bestaat uit ontzettend veel verschillende aspecten. Het is dus belangrijk om de juiste keuzes te maken die invloed hebben op de werkomgeving. U spendeert hier immers. zonder het misschien echt te beseffen, heel wat uurtjes. Elementen waar rekening mee gehouden moet worden zijn onder andere: ergonomie, licht en productiviteit. 

Ergonomisch meubilair helpen rug- en nekklachten voorkomen. Goede bureaustoelen met meerdere instelmogelijkheden, ergonomische toetsenborden en muizen en voetsteunen zijn hierbij van groot belang. 

Een goede verlichting heeft positieve invloed op de mens en zorgt voor een hogere productiviteit. Omdat er vaak niet voldoende daglicht in een grotere ruimte aanwezig is, is het belangrijk goede verlichting te gebruiken en deze op de juiste plekken te plaatsen. 

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar voor de productiviteit van uw werknemers is het van belang dat er ook voldoende mogelijkheid voor ontspanning is. Af en toe even een korte pauze zorgen ervoor dat daarna de motivatie en dus de productiviteit weer omhoog gaan. Denk aan een fijne zithoek bij het koffiezetapparaat, snookertafel, dartbord of een bordspel om even de gedachten te verzetten. 

Over Inside Solutions

Omdat de inrichting van de werkplek veel met zich meebrengt is het handig een externe partner in te schakelen. Inside Solutions zet zich graag voor u in. Wij gaan voor 100% tevredenheid en het allerbeste resultaat. Tijdens het gehele proces vormen wij uw vaste aanspreekpunt voor advies en informatie. Dankzij ons netwerk van deskundige installateurs en ervaren vakmensen, kunnen wij de inrichting in zijn geheel voor u verwezenlijken. Dat is wel zo vertrouwd en overzichtelijk. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over het inrichten van uw werkplek en maak een afspraak om de inrichting van uw kantoor met ons te bespreken. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!