Inrichting kantoor

Efficiënte inrichting van uw kantoor

De inrichting van een kantoor is een bijzonder project. Elk kantoor is namelijk anders en gebaseerd op het werk dat er wordt verricht. Een mooi ingerichte werkplek draagt bij aan de gezondheid en het prestatievermogen van uw organisatie. Inside Solutions zet zich graag voor u in! 

Efficiënte inrichting van uw kantoor

De inrichting van het kantoor is van belang voor de effectiviteit op de werkvloer. Er moet nagedacht worden over goede looproutes. Bepaalde punten als het kopieerapparaat en de vergaderruimte moeten op een goede positie geplaatst worden die voor iedereen makkelijk en snel te bereiken is. 

Dress to impress

Misschien had u er nog niet over nagedacht, maar de inrichting van uw kantoor bepaald het imago van uw bedrijf. Hoe wilt u klanten en zakenrelaties ontvangen? Wat wilt u voor indruk achterlaten? Dit is van belang voor de inrichting van uw kantoor. Een chaotisch, rommelig kantoor laat natuurlijk een geheel andere indruk achter dan wanneer u een schoon, modern kantoor heeft. 

Comfort op kantoor

Naast het uiterlijk van de inrichting is het natuurlijk ook belangrijk dat de inrichting comfortabel is. De omgeving waarin u zich bevindt heeft invloed op uw gevoel en gemoedstoestand. Welke kleuren en materialen gebruikt u? Wat voor bureaustoelen wilt u? Welke verlichting hangt u op? Allemaal aspecten die bijdragen aan het comfort binnen uw kantoor. Ergonomisch meubilair, heldere verlichting, voldoende daglicht en een goede lunchruimte dragen hier onder andere aan bij. 

Inside Solutions voor uw inrichting

Wanneer u er zelf niet uitkomt, is het handig een externe partner in te schakelen. Inside Solutions neemt alles voor u uit handen. Aan de hand van een werkplek scan en gesprekken waarin we u adviseren en uw wensen bespreken, gaan we voor u aan de slag. We maken eerst een ontwerp en gaan, na uw goedkeuring, verder met de uitvoering. Wij voeren alle werkzaamheden voor u uit. Dankzij ons brede netwerk aan monteurs, elektriciens, loodgieters, schilders en installateurs, is het voor ons mogelijk ieder aspect van uw inrichting te realiseren. Wij bieden u dus complete ontzorging waardoor u geen omkijken meer heeft naar de (her) inrichting van uw kantoor. Daarbij vormen wij uw vaste en enige aanspreekpunt. Dat is wel zo vertrouwd en overzichtelijk! 

Neem contact met ons op voor meer informatie en maak een afspraak om de inrichting van uw kantoor met ons te bespreken. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!