Inrichting kantoorruimte

Uw kantoorruimte vernieuwen

Wilt u uw kantoorruimte vernieuwen? Heeft u een nieuw kantoorpand gekocht en wilt u deze gaan inrichten? Inside Solutions biedt dé oplossing. Wij zijn al 15 jaar actief als projectinrichter en kantoorinrichter. Wij kunnen uw pand geheel renoveren, ontwerpen, bouwen en inrichten. 

Inrichting van de kantoorruimte

Wanneer uw kantoorruimte toe is aan vernieuwing kan dat een lastige opgave zijn. Wat voor stijl wil ik? Waar zet ik de bureaus neer? Hoe richt ik de kantoorruimte in? Wil ik graag planten in het kantoor? En waar zet ik de archiefkasten neer? Allemaal dingen om in overweging te nemen bij de inrichting van uw kantoorruimte. Logisch dat u dit niet kunt overzien. Omdat er zoveel aspecten bij komen kijken kan de inrichting een tijdrovende klus worden. Om de inrichting efficiënt te laten verlopen, kunt u dit aan ons uitbesteden.

Inrichting door Inside Solutions 

Samen met u gaan we aan de slag! We gaan in gesprek over wat u allemaal in uw kantoorruimte wilt hebben. We kijken hierbij naar wat bij uw organisatie past, wat voor faciliteiten u voor uw werknemers wilt en welke materialen u wilt gebruiken. Vervolgens gaan wij een ontwerp voor uw inrichting maken. Hierbij kijken we onder andere naar de indeling van de ruimte, houden we rekening met het daglicht in de ruimte en zorgen we voor een functionele inrichting.   

Bontrup_verbouwing_inside solutions

Complete inrichting

Wanneer u ons inschakelt heeft u de zekerheid van één vast aanspreekpunt. Wij ontfermen ons over werkelijk waar alles wat bij de inrichting van uw kantoorruimte komt kijken. Omdat wij werken met ervaren partners kunnen we alle materialen en services voor uw regelen. Wij zorgen dus voor de systeemwanden, het meubilair, de leveranciers, de aansluitingen, de schilders, de monteurs en de verf. 

Inside Solutions voor iedere kantoorruimte

Inside Solutions zet zich in voor de inrichting van uw kantoor. Of het nu gaat om een kleine organisatie of een multinational. Wij gaan graag voor u aan de slag. Tijdens onze werkzaamheden houden wij rekening met ergonomie, duurzaamheid en functionaliteit. Wij zetten ons in voor het allerbeste resultaat en streven naar 100% tevredenheid. Wij hebben de inrichting van kantoorruimtes van onder andere  Unicef, Eurosalt, Allseas, Simadan (biodiesel) en gemeenten gerealiseerd. 

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.