Kantoor renovatie & verbouwing

Kantoor renovatie & verbouwing

Inside Solutions is naast het realiseren van mooie inrichtingen zeer bekwaam in kantoor renovatie en verbouwingen. Één van onze specialisaties is het slopen van kantoorpanden (interieur) en de opbouw naar een casco en/of complete turn-key inrichting.

Ruim 15 jaar ervaring in kantoor renovatie & verbouwingen

Vastgoed eigenaren en aanbieders van turn-key kantoorruimten hebben inmiddels hun weg naar ons bedrijf gevonden. Inside Solutions is uw “one-stop-inrichter” die alle zaken voor u uit handen neemt. Heeft u bestaande relaties die u graag hierin betrekt, dan is dat geen probleem, tegen een geringe vergoeding worden deze in het project meegenomen onder onze projectbegeleiding en planning. Wij werken volgens onze strenge kwaliteitsnormen, dus voor al uw systeemwanden, vloeren, systeemplafonds, brandwerende werkzaamheden, loodgieterswerk, elektrowerk, kantoorinrichting, projectverlichting etc. bent u bij ons op het juiste adres.

Projectinrichting blijft mensenwerk, daarom heeft Inside Solutions een doorlopende CAR verzekering op al haar diensten en leveringen. Wij laten niets aan het toeval over! Uiteraard is niet bij elk project een uitgebreide inrichting nodig. Ook voor alle separate werkzaamheden (zoals wanden, projectverlichting, of inrichting) kunt u bij ons terecht.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen tijdens het renoveren van uw kantoor? Neem vrijblijvend contact op voor advies & overleg met één van onze medewerkers.

Ik wil vrijblijvend advies

Swipe en bekijk de door ons opgeleverde projecten! 

Uw kantoor renoveren of verbouwen?

Bent u van plan uw kantoor op korte termijn te gaan renoveren of verbouwen? Kies dan voor Inside Solutions! Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt geheel vrijblijvend contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen.

Uw naam *

Naam van uw bedrijf of organisatie*

Uw e-mailadres *

Vragen en/of opmerkingen

Velden met een * zijn verplicht