Verbouwing / inbouwpakketten

Inside Solutions is naast het realiseren van mooie inrichtingen zeer bekwaam in het verbouwen en renoveren van kantooromgevingen. Één van onze specialisaties is het slopen van kantoorpanden (interieur) en de opbouw naar een casco en/of complete turn-key inrichting.

Vastgoed eigenaren en aanbieders van turn-key kantoorruimten hebben inmiddels hun weg naar ons bedrijf gevonden. Inside Solutions is uw “one-stop-inrichter” die alle zaken voor u uit handen neemt. Heeft u bestaande relaties die u graag hierin betrekt, dan is dat geen probleem, tegen een geringe vergoeding worden deze in het project meegenomen onder onze projectbegeleiding en planning. Wij werken volgens onze strenge kwaliteitsnormen, dus voor al uw systeemwanden, vloeren, systeemplafonds, brandwerende werkzaamheden, loodgieterswerk, elektrowerk, kantoorinrichting, projectverlichting etc. bent u bij ons op het juiste adres.

Projectinrichting blijft mensenwerk, daarom heeft Inside Solutions een doorlopende CAR verzekering op al haar diensten en leveringen. Wij laten niets aan het toeval over! Hierboven treft u een enkele vóór/na situaties aan voor beoordeling van ons werkniveau.

Uiteraard is niet bij elk project een uitgebreide inrichting nodig. Ook voor alle separate werkzaamheden (zoals wanden, projectverlichting, of inrichting) kunt u bij ons terecht.