Kantoor verbouwen

Inside Solutions kantoor & projectinrichter Werken is meer dan een bureau met bureaustoel........ Vergaderen met klasse vraagt om een goed ontwerp Graag denken wij mee voor uw oplossing op maat...

Kantoor verbouwen? Bij Inside Solutions bent u aan het juiste adres

Wilt u om wat voor reden dan ook uw kantoor verbouwen? Inside Solutions is naast het realiseren van mooie inrichtingen zeer bekwaam in een kantoor verbouwen en renovatie. Eén van onze specialisaties is het slopen van het interieur van kantoorpanden en de opbouw naar een casco en/of complete turn-key inrichting.

Uw One-stop-inrichter

Vastgoedeigenaren en aanbieders van turn-key kantoorruimten hebben inmiddels hun weg naar ons bedrijf gevonden. Inside Solutions is uw “one-stop-inrichter” die alle zaken omtrent een kantoor verbouwen voor u uit handen neemt. Heeft u bestaande relaties die u graag hierin betrekt, dan is dat geen probleem. Tegen een geringe vergoeding worden deze in het project meegenomen onder onze projectbegeleiding en planning. Wij werken volgens onze strenge kwaliteitsnormen, dus voor onder andere al uw systeemwanden, vloeren, systeemplafonds, brandwerende werkzaamheden, loodgieterswerk, elektrowerk, kantoorinrichting en projectverlichting bent u bij ons op het juiste adres.

Niets aan het toeval overlaten

Projectinrichting blijft mensenwerk, daarom heeft Inside Solutions een doorlopende CAR verzekering op al haar diensten en leveringen. Wij laten niets aan het toeval over! Uiteraard is niet bij elk project een uitgebreide inrichting nodig. Ook voor alle separate werkzaamheden (zoals wanden, projectverlichting, of inrichting) kunt u bij ons terecht.

In de loop der tijd zijn er flink wat nieuwe ontwikkelingen op het gebied van een kantoor verbouwen. Zo is ‘het nieuwe werken’ populair aan het worden. Dit houdt in dat er resultaatgericht gewerkt wordt, waar u wilt en wanneer u wilt. Plaats- en tijdonafhankelijk werken dus. Maar er zijn ook veel nieuwe vormen van automatisering, soms is er zelfs sprake van robotisering. Maar ook een veranderende arbeidsmarkt en nieuwe inzichten op het gebied van gezondheid op de werkvloer zorgen ervoor dat continue ontwikkelen, verbeteren en groeien steeds relevant is.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen tijdens het renoveren van uw kantoor? Neem vrijblijvend contact op voor advies & overleg met één van onze medewerkers.

Vrijblijvend adviesgesprek plannen

Swipe en bekijk de door ons opgeleverde projecten! 

Kantoor verbouwen: zo gedaan of een hoop werk?

Aan onder andere al deze nieuwe ontwikkelingen kan een kantoorrenovatie van Inside Solutions bijdragen. Een kantoor verbouwen klinkt als een flinke klus. Dat is het ook, maar daar ondervindt u geen hinder van. Inside Solutions heeft een ervaren en gespecialiseerd team dat alle zorg voor u uit handen kan nemen. Een kantoor verbouwen kan een nieuw tapijt of het schilderwerk vernieuwen inhouden, maar ook het plaatsen van nieuw wandsysteem of het doorbreken van een muur. Ook bijvoorbeeld mooie, nieuwe wandbekleding of nieuwe, goed-werkende verlichting plaatsen behoort tot de mogelijkheden. Neem eens een kijkje in ons portfolio om inspiratie op te doen op basis van ons werk bij andere klanten die u voorgingen.

Positieve invloed op (nieuwe) werknemers

Een sfeervolle, moderne kantooromgeving stimuleert werknemers en brengt de hoeveelheid ziekteverzuim naar beneden. Een fijne werkomgeving zorgt er namelijk ook voor dat werknemers een positiever en gemotiveerder gevoel ervaren met alle voordelen van dien. Een kantoorrenovatie die zorgt voor een modern, fris kantoor kan ook indirect een positieve invloed hebben om potentieel nieuw personeel. De afweging tussen een oud, stoffig kantoor en een frisse, moderne werkomgeving is natuurlijk snel gemaakt.

Mogelijkheden voor uw kantoor

Genoeg redenen om uw kantoor te verbouwen met Inside Solutions. Wilt u weten wat een opfrisbeurt voor uw kantoor zou kosten? Of wilt u graag een nieuwe, ruimtebesparende kantoorindeling, maar weet u niet hoe u dat voor elkaar kunt krijgen?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden van uw kantoor.

Vrijblijvend adviesgesprek of prijsopgave?

Bent u van plan uw kantoor op korte termijn te gaan renoveren of verbouwen? Kies dan voor Inside Solutions! Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt geheel vrijblijvend contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen.

    Uw naam *

    Naam van uw bedrijf of organisatie*

    Uw e-mailadres *

    Vragen en/of opmerkingen

    Velden met een * zijn verplicht