Kantoorinrichter

Gaat u verhuizen, verbouwen of heeft u een nieuw bedrijfspand gekocht en bent u toe aan de juiste inrichting? Dan ben u bij Inside Solutions aan het juiste adres. Als gespecialiseerd kantoorinrichter verzorgen wij complete project- en kantoor inrichtingen. Al ruim 15 jaar leveren we kwaliteit aan een grote diversiteit aan opdrachtgever uit binnen- en buitenland.

Kantoor efficiënt inrichten

Een klein kantoor of een grote multinational: kantoorinrichting kan een lastige opgave zijn. Waar zet u de bureaus neer? Waar komt de vergaderruimte? Waar zet u die ene kast neer die u echt nodig heeft? Hoe zorgt u ervoor dat alle losse elementen een geheel vormen? Zowel een groot kantoor als een kleine kantoorruimte kent ieder zijn eigen uitdagingen.

In een relatief kleine ruimte is de uitdaging wellicht het grootst. Want hoe zorgt u ervoor dat de inrichting van uw kantoor functioneel doch smaakvol is en zodat er nog voldoende bewegingsruimte is? Voor een grote kantoorruimte is dit juist het tegenovergestelde. Deze ruimte kan al snel als kaal en leeg worden ervaren. Wij helpen u bij het efficiënt inrichten van uw kantoor terwijl het tegelijkertijd een prettige werkomgeving is.

Creatief omgaan met daglicht

Daglicht is vaak een beetje het ondergeschoven kindje wanneer het gaat om het inrichten van een kantoor. Echter speelt daglicht een belangrijke rol bij het inrichten van een kantoor. Zo zal de ruimte veel ruimer aanvoelen wanneer u uw bureau richting het raam plaatst. Bovendien is de aan- of afwezigheid van daglicht van invloed op de gezondheid. Daglicht heeft een positief effect op de productiviteit en tevredenheid van mensen.

Bij gebrek aan natuurlijk licht zullen we dusdanig met industrieel licht spelen zodat het voor iedereen prettig aanvoelt. Bij het inrichten van uw kantoor houden we rekening met alle factoren. Zowel de ruimte als het daglicht. Door alle sterke facetten van de ruimte te benutten en benadrukken wordt uw kantoor optimaal ingericht.

Laatste trends en ontwikkelingen

Bij Inside Solutions zijn we volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt. Afhankelijk van uw wensen proberen we deze dan ook nauwkeurig op te volgen bij het inrichten van uw kantoor. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan zogenaamde flexwerkplekken? Of wilt u een groene en duurzame werkruimte? Wij kunnen u helpen om al uw wensen te realiseren.

Kantoor inrichten: tijdrovende klus of zo gedaan?

Een kantoor inrichten is een flinke klus, maar kan met behulp van een goede planning en een kantoorinrichter zo gedaan zijn. U hoeft geen hinder te ondervinden van het inrichten van kantoor. Inside Solutions heeft een ervaren en gespecialiseerd team dat alle zorg voor u uit handen kan nemen. Aan de hand van een vooraf opgestelde planning weet u waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Complete ontzorging van A tot Z

Als u kiest voor Inside Solutions dan kiest u voor complete ontzorging. Of u nu alleen een nieuwe inrichting wilt of op zoek bent naar een nieuwe indeling, wij nemen alles voor u uit handen. Door onze jarenlange ervaring als kantoorinrichter binnen de branche zijn wij uw ervaren partner op ieder vlak. Dit betekend voor u: geen zoektocht naar verschillende leveranciers, schilders, ergonomen, monteurs enzovoort. Wij zijn uw ervaren en enige aanspreekpunt van A tot Z.

Kies voor Inside Solutions als kantoorinrichter

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u weten wat het kost om uw kantoor in te laten richten door Inside Solutions? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en nemen alle zorg voor u uit handen.

Meer informatie? Bel ons op: 023 540 00 00 of stel je vraag via ons contactformulier.

Stel je vraag