Kantoorinrichter

Verhuizen, verbouwen of een nieuw pand?

Kantoorinrichter

Kies voor Inside Solutions

Ga je verhuizen, verbouwen of heb je een nieuw bedrijfspand gekocht en ben je toe aan de juiste inrichting? Dan ben je bij Inside Solutions aan het juiste adres. Als gespecialiseerd kantoorinrichter verzorgen wij complete project- en kantoor inrichtingen. Benieuwd naar de kosten? Vul dan vrijblijvend de kosten calculator in. Voer alle project gegevens in en je krijgt direct te zien wat jouw project ongeveer gaat kosten!

Kantoor efficiënt inrichten

Een klein kantoor of een grote multinational: kantoorinrichting kan een lastige opgave zijn. Waar zet je de bureaus neer? Waar komt de vergaderruimte? Waar zet je die ene kast neer die je echt nodig heeft? Hoe zorg je ervoor dat alle losse elementen een geheel vormen? Zowel een groot kantoor als een kleine kantoorruimte kent ieder zijn eigen uitdagingen.

In een relatief kleine ruimte is de uitdaging wellicht het grootst. Want hoe zorg je ervoor dat de inrichting van jouw kantoor functioneel en toch smaakvol is, terwijl er nog voldoende bewegingsruimte is? Voor een grote kantoorruimte is dit juist het tegenovergestelde. Deze ruimte kan al snel als kaal en leeg worden ervaren. Wij helpen je bij het efficiënt inrichten van jouw kantoor terwijl het tegelijkertijd een prettige werkomgeving is.

Een greep uit onze projecten

BenninkAmar Advocaten

Deze specialist op het gebied van sanctierecht en exportcontrole heeft in het Johnny River gebouw te Amsterdam hun nieuwe onderkomen gevonden. Inside Solutions is gevraagd ...

URBZ Capital

De nieuwe locatie van URBZ Capital in Amsterdam had een passend jasje nodig. Inside Solutions heeft de invulling hieraan mogen geven.

Comatters

Comatters is dé specialist op het gebied van werkplekbekabeling, installatie, migratie en reiniging. Hun nieuwe kantoor is ingericht door ons. Het resultaat mag er zijn!

Laatste trends en ontwikkelingen

Bij Inside Solutions zijn we volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt. Afhankelijk van je wensen proberen we deze dan ook nauwkeurig op te volgen bij het inrichten van jouw kantoor. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan flexwerkplekken? Of wil je een groene en duurzame werkruimte? Wij kunnen je helpen om al jouw wensen te realiseren.

Kantoor inrichten: tijdrovende klus of zo gedaan?

Een kantoor inrichten is een flinke klus, maar kan met behulp van een goede planning en een kantoorinrichter zo gedaan zijn. Je hoeft geen hinder te ondervinden van het inrichten van kantoor. Inside Solutions heeft een ervaren en gespecialiseerd team dat alle zorg voor je uit handen kan nemen. Aan de hand van een vooraf opgestelde planning weet je waar u aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten.

Complete ontzorging van A tot Z

Als je kiest voor Inside Solutions dan kies je voor complete ontzorging. Of je nu alleen een nieuwe inrichting wilt of op zoek bent naar een nieuwe indeling, wij nemen alles voor je uit handen. Met onze jarenlange ervaring als kantoorinrichter binnen de branche zijn wij een ervaren partner op ieder vlak. Dit betekent geen zoektocht naar verschillende leveranciers, schilders, ergonomen, monteurs enzovoort. Wij zijn jouw ervaren en enige aanspreekpunt van A tot Z!

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.