Kantoorinrichting Nederland

Praktische én stijlvolle kantoorinrichting in Nederland

Er zijn een tal aan voorbeelden van prachtige kantoordesigns en coole werkplekken. Maar de gemiddelde fulltime werknemer werkt 8 uur op een dag. En om dan dag in, dag uit op een klein houten barkruk te gaan zitten aan een meterslange industriële houten tafel is niet bevorderlijk voor de houding, rug en nek van uw werknemers. Maar u wilt wel een moderne, eigenzinnige werkplek die uw werknemers motiveert. Door heel Nederland voorziet Inside Solutions van eigentijdse kantoorinrichtingen.
 

Verbeterpunten en uitblinkers

Na een Werkplek Scan bij uw werkplek hebben we een goed beeld waar de verbeterpunten liggen en waar er in de nieuwe kantoorinrichting extra nadruk op gelegd kan worden. Een goede zithouding en kwalitatieve stoelen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk om rug- en nekklachten te voorkomen. Maar om een duffe, oubollige van uw kantoor te voorkomen kan er gebruik gemaakt worden van de potentiële uitblinkers op uw werkplek. Een grote, kale muur op een kantoor van een internationaal bedrijf kunt u omtoveren in een wereldkaart met foto’s van collega’s van over de hele wereld.
 

Kantoorinrichting door heel Nederland van A tot Z

Inside Solutions heeft meer dan 15 jaar ervaring met kantoor- en projectinrichtingen. Een klein, maar toegewijd en gespecialiseerd team biedt u totale ontzorging, zodat u verder kunt met de dagelijkse bezigheden. Daarbij heeft u één vast aanspreekpunt: Inside Solutions. U hoeft dus niet zelf op zoek naar leveranciers, schilders, loodgieters, elektriciens of monteurs. Wij vallen terug op een zorgvuldig opgebouwd netwerk aan vakspecialisten op het gebied van vastgoed- en kantoorrenovaties.
 

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wij zijn niet alleen specialist in ons vakgebied; wij houden onze kennis ook up-to-date over de laatste ontwikkelingen op het gebied van vastgoed-, project- en kantoorrenovaties. Maar ook over bijvoorbeeld de vereiste ergonomische normen (NEN-EN 1335) waar we ook op letten tijdens de Werkplek Scan. Door ons eigen aanbod aan hoogwaardige kwaliteit producten kunnen we u een optimale keuzemogelijkheid bieden.
 

Nazorg is minstens net zo belangrijk

Als u eenmaal een nieuwe kantoorinrichting hebt, wilt u natuurlijk wel dat uw werknemers op de hoogte zijn van alle nieuwe informatie die erbij komt kijken. Hierbij hebben we het bijvoorbeeld over ergonomische bureaustoelen. De aanschaf van dergelijke stoelen is een stap in de goede richting, maar het gebruik maakt het verschil. Daarom biedt Inside Solutions als extra service en/of nazorg individuele en klassikale zit instructies.

Bent u benieuwd wat we voor uw werkplek op het gebied van kantoorinrichting kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien we u binnenkort.