Kantoorinrichting

Frisse start met een nieuwe kantoorinrichting

Inside Solutions heeft ruim 15 jaar ervaring met het (her)inrichten en stylen van kantoren, projecten en bedrijfspanden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij alle projecten van ons, waaronder de projectinrichtingen, kantoorinrichtingen en kantoorrenovaties. Of u nu een kleinschalige restyling of een complete (her)inrichting wilt, geen project is ons te groot óf te klein.

Totale ontzorging

Door onze jarenlange ervaring en een klein, maar gespecialiseerd en toegewijd team bieden wij u totale ontzorging. Dit betekent geen zoektocht naar leveranciers, schilders, loodgieters, elektriciens of monteurs, maar één vast aanspreekpunt van A tot Z. Door onze connecties op het gebied van vastgoed- en kantoorrenovaties zijn wij uw ervaren partner op elk aanvullend vlak.

Werkplek Scan voor optimaal benut van kantoorinrichting

Een goede en uitgebalanceerde werkplek bevordert de productiviteit van u en uw werknemers. Daarnaast zorgt een nette, verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand voor een goede eerste indruk op uw klanten en leveranciers. Om te achterhalen hoe uw werkplek ervoor staat, kunt ervoor kiezen om een Werkplek Scan te laten uitvoeren.

Ergonomische normen als leidraad

Hierbij komt een van onze specialisten naar uw bedrijf. Tijdens dit bezoek worden de benodigde gegevens verzameld voor een optimale analyse. Dit houdt niet alleen sfeer in, maar ook het nodige meet- en rekenwerk komt hieraan te pas. De gegevens worden geanalyseerd en getoetst aan de hand van vereiste ergonomische normen. Uit dit onderzoek komen een x-aantal verbeterpunten voor uw bedrijfspand. Deze worden persoonlijk aan u gepresenteerd. In overleg gaan we de verbeterpunten aanpakken en zorgen dat u en uw werknemers onder optimale omstandigheden kunnen werken.

Langdurig zitten onder juiste omstandigheden

Een eerste stap van een vereiste ergonomische norm is een juiste werkplek om RSI, rugklachten en andere beroepsziekten te voorkomen. Ons werk vindt namelijk steeds meer plaats achter een computer in een kantoor. Het menselijk lichaam is er niet op ingesteld om langdurig te zitten en daardoor kunnen we onder onjuiste omstandigheden klachten ontwikkelen. Door een goed ergonomisch ingerichte werkplek wordt er gezorgd dat het functioneren van de werknemer positief wordt beïnvloed en het ziekteverzuim daalt.

Extra nazorg met zit instructies

Bij Inside Solutions zijn we uiteraard van de nieuwste ontwikkelingen op ergonomische gebied. Wij kunnen uw werkplek vrijblijvend scannen op ergonomische aspecten. Bij een kantoorinrichting wordt dit vanzelfsprekend meegenomen in ons advies aan u. Met een goed ergonomisch instelbare werkplek bent u al een heel eind, maar nog niet helemaal. Het is van groot belang dat alles goed wordt ingesteld. Om u en uw werknemers op weg te helpen geven wij daarom individuele en klassikale zitinstructies. Ook na de kantoorinrichting kunt u altijd een beroep op ons doen voor de nazorg.

Is uw werkplek toe aan een nieuwe kantoorinrichting? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.