Nieuwe systeemwanden voor uw kantoor?

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Kies voor de beste systeemwanden

Inside Solutions is specialist op het gebied van wandsystemen. Dan zult u vast denken: een wand is toch een wand? Dat gaat voor veel systeemwanden echter niet op. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid van het glas of de geluidsoverdracht van twee individuele ruimtes, gescheiden door een glazen wand. Kies daarom voor de turn-key oplevering van Inside Solutions en ga voor het beste resultaat.

Mooie plaatjes, mooie praatjes

Systeemwanden zien er op veel afbeeldingen prachtig uit. Toch zit de aandacht hem in zowel het uitkiezen als het daadwerkelijke plaatsen in de details. Wanneer u kiest voor systeemwanden en metal stud wanden hoeft u zich geen zorgen te maken over beide onderdelen. We bekijken graag uw situatie en bieden een maatwerk oplossing voor uw specifieke vraagstuk. Hierbij wordt onder meer rekening gehouden met:

  • Geluidsoverdracht
  • Materiaalkeuze
  • Esthetische waarde

Vrijblijvend adviesgesprek of prijsopgave?

Bent u van plan een systeemwand te gaan plaatsen of twijfelt u nog over de mogelijkheden? Kies dan voor Inside Solutions! Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt geheel vrijblijvend contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend een prijsopgave ontvangen voor uw specifieke vraagstuk.