Trots op complete turn-key opdracht

Onlangs hebben we voor IT specialist Fortezza een complete inrichting mogen verzorgen voor hun nieuwe kantoorlocatie in Zoetermeer. Een eigentijdse stijl met functionaliteit hoog in het vaandel stonden daarbij centraal. De persoonlijke smaak van onze klant daaraan toegevoegd leverde een indrukwekkend eindresultaat op.

Het nieuwe kantoor bestaat uit een vernuftig wandsysteem met veel glas,  spiksplinternieuwe vloeren, stijlvolle inrichting en uiteraard aanpassingen aan de installaties in het gebouw om het klimaat zo optimaal mogelijk te houden. Tel daar handige belcellen, rustige concentratiecellen, een ruime kantine met moderne keuken en voldoende overlegruimtes bij op, en het functionele karakter in combinatie met de casual-chique stijl van Fortezza komen eenieder tegemoet.

Inside Solutions is trots op deze turn-key opdracht en blij deel te mogen uitmaken van de nieuwe werksfeer van een energiek bedrijf met zeer vriendelijke mensen!

Meer lezen over onder andere welke diensten er ingezet zijn om dit project tot een succes te maken? Bekijk ons portfolio.