Opfrissen kantoor

Opfrissen kantoor, renoveren

U bent er misschien bekend mee, jaren geleden begonnen met de onderneming, en gedurende deze tijd heeft de inrichting voldaan in uw behoeften; pragmatisch, functioneel en op kantoorstoelen die toch best prima zitten maar nu toch wel wat kraken. Als collega ondernemers begrijpen wij dat helemaal, ook wij zijn eenvoudig begonnen en gegroeid tot een welvarende onderneming.

In de jaren is er echter veel veranderd, ook op ons vakgebied. Denk aan nieuwe manieren om te werken, nieuwe vormen van automatisering, een veranderende arbeidsmarkt, en nieuwe inzichten in gezondheid op het werk.

Aan alle bovengenoemde punten en nog meer kan een door ons ingericht kantoor bijdragen. Op onze website zijn voorbeelden van hoe wij dit kunnen bewerkstelligen, maar laten we ons eens richten op opfrissen van het kantoor, en wel in het renoveren hiervan.

Renoveren klinkt als een hele opgave, dat is vaak ook zo, maar voor u hoeft dat niet zo te zijn, daar heeft u specialisten voor zoals wij. Een renovatie kan beginnen met een nieuw tapijt, of het opfrissen van het schilderwerk. Maar ook het plaatsen van een nieuw wandsysteem, of het doorbreken van een muur die toch altijd in de weg zat. Wat dacht u van mooie wandbekleding of goed werkbare led verlichting.

Een enerverende en sfeervolle kantooromgeving gaat ziekteverzuim tegen, waarom? Prettig en sfeervol werken stimuleert,  wekt op en brengt mensen een positief gevoel met alle voordelen van dien.
Wat denkt u van nieuw personeel? Gaan die liever werken in een oude “stoffige” omgeving of in een lekker fris en motiverend kantoor?

Wat doet goede verlichting voor ons als mens? Maken we daar een sluitpost van zoals vroeger met TL balken (en ja, deze zien wij nog heel veel), of is het fysiek onderdeel van gezond werken? U heeft waarschijnlijk geen idee wat een knap stuk led verlichting doet voor het plezier in werken. Denk eens aan de gezondheid van uw ogen en gemoedstoestand, energiekosten daar nog buiten gelaten.

Wij kunnen lang praten over alle voordelen van een knappe opfrisbeurt, maar daar heeft u geen tijd voor.
Wij zijn daarom bereid om eens kort en bondig te praten over de voordelen hiervan. Wat kost het opfrissen van mijn kantoor eigenlijk? Kunt u mij helpen met nieuwe indeling en-of bijvoorbeeld ruimte besparend meubilair.

Maak een geheel vrijblijvende afspraak en bel ons, wij staan graag klaar voor een stukje advies, en dat kost niets bij ons: 023-540 00 00.

Meer informatie? Bel ons op: 023 540 00 00 of stel je vraag via ons contactformulier.

Stel je vraag