Over ons

Maak kennis met Inside Solutions

Inside Solutions (bezoek uitsluitend op afspraak)

Ruime ervaring sinds 2004

Inside Solutions is een kantoor- en projectinrichter in hart en nieren. Sinds onze oprichting in 2004 zijn wij uitgegroeid tot een welbekend bedrijf in onze sector.

Onze passie voor het vak met de klant als leidend voorwerp wordt onderschreven door onze klanten. Soms eigenzinnig, maar bekend op ons terrein met ergonomie, duurzaamheid en functionaliteit hoog in het vaandel.

Klinkende namen als Akzo Nobel, Ministerie van VROM, Unicef, Eurosalt, Allseas, Simadan (Biodiesel), gemeenten en andere overheidsinstellingen maakten al gebruik van onze diensten.

Met een “dedicated” team brengen wij zeer grote maar ook kleine inrichtingen tot het gewenste resultaat, continu in samenwerking met onze opdrachtgevers. Onze creatieve capaciteiten vindt u terug in onze 3d visuals. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw inrichting vorm kan krijgen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem eens contact met ons op. Dan laten wij graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Het Inside Solutions Team.

Blijf op de hoogte

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.