BenninkAmar Advocaten

Deze specialist op het gebied van sanctierecht en exportcontrole heeft in het Johnny River gebouw te Amsterdam hun nieuwe onderkomen gevonden. Inside Solutions is gevraagd om mee te denken over het ontwerp en de turn-key uitvoering.

Het project

We zijn begonnen met het samenvoegen van twee huurdelen, waarbij de bestaande voorzieningen zijn aangepast. Vervolgens hebben we een mooi nieuw inbouwpakket met inrichting geplaatst.

De maatvoering van het (smalle) huurdeel was een uitdaging, maar door slim in te delen is het juiste resultaat behaald.

De binnenzijde van het gebouw heeft een “industrieel karakter” en dit moest behouden blijven in de inrichting. Het luchtbehandelingssysteem, de brandmeld-voorzieningen en de aan én afvoer van water en riolering zijn aangepast.

We hadden een harde vloer voor ogen door het gehele huurdeel, dit gaf een uitdaging met betrekking tot de akoestiek. Het plafond is wit gespoten en er zijn hangende plafondeilanden geplaatst met een hoge akoestische waarde. Het nagalm effect in de ruimten is hiermee naar een minimum gebracht. Hierna zijn we aan de slag gegaan met de inrichting die een strak karakter moest krijgen.

Inrichting

Er is geëgaliseerd, waarna we een pvc-visgraatvloer in het gehele huurdeel hebben aangebracht. Omdat de wanden eerst geplaatst zijn (bouwkundige MS wanden, dus kans op vloer beschadigingen) is de vloer na de wanden geplaatst. Het visgraatmotief werd een hele klus voor onze stoffeerder, want in elke ruimte moest de vloer perfect doorlopen. Maar het resultaat mag er zijn!

We hebben mooie glaswanden met glasdeuren geplaatst in door ons vooraf gebouwde metal stud wanden. De plafondeilanden zijn voorzien van akoestische plafondplaten met nieuwe LED verlichting, geschakeld op aanwezigheidsmelders.

Er wordt nu gewerkt aan zit/sta werkplekken, vergaderen doet men in chique vergaderfauteuils.

Maatwerk keuken

De keuken is op maat ontworpen door onze architect en met mooie materialen afgebouwd. Woodupp panelen met “vilt backing” dragen bij aan de sfeer en goede akoestiek.

In de entree kan plaatsgenomen worden in met leer afgewerkte Sedus Se:Lounge stoelen onder een mooi verlicht BenninkAmar logo. Al met al een mooi project voor dit advocatenkantoor waar we met veel plezier aan gewerkt hebben.

Een impressie

BenninkAmar

Project

BenninkAmar Advocaten

Locatie

Amsterdam, Joan Muyskenweg

Diensten

Turn-key inrichting; plafond, vloer, wanden, klimaat, akoestiek, meubilair, elektra & data, signing, maatwerk keuken, bmi installatie

Ruimtes

1 verdiepingsvloer

Merken

Maatwerk, Sedus, Bralco, Furnitree, IVC Moduleo, Woodupp, Orange Office, Quooker, Qbiq

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.