Biodiesel Fabriek / Simadan

In vroeg stadium werden wij betrokken wij dit prestigieuze project in het Westelijk havengebied in Amsterdam. Een volledig nieuw ovaal pand stond op het punt te worden opgebouwd. Wij hebben de volledige inrichting van het pand voor onze rekening genomen.

Soft seating

Kantoren worden meer ontmoetingsplekken gezien het feit dat steeds meer mensen thuis werken. Vandaar zullen vergaderopties en agile werken een steeds grotere rol gaan spelen.

De UFO

Voor het meubilair hebben we voornamelijk Sedus Stoll als leverancier gebruikt vanwege hun lage CO2 footprint bij de productie. Het pand (inmiddels in de volksmond omgedoopt tot ‘de UFO’) is inmiddels naar alle tevredenheid opgeleverd en is een echt huzarenstukje!

Materialen uit de fabriek

Gezien de stoffen waarmee gewerkt werd in de fabriek (naast dit nieuwe pand gevestigd) waren de keuzes voor materialen erg belangrijk. Zo hebben we onder andere HI-Macs (natuurlijk acryl steen) gebruikt voor de verwerking van baliebladen en ander afbouwwerk. De vloeren zijn homogeen en resistent voor diverse zuren en vetten, zodat deze stoffen in geval van binnenloop geen effect hebben op de mooie kwaliteit van de vloeren.

Een impressie

Biodiesel / Simadan

Project

Biodiesel Fabriek / Simadan

Locatie

Amsterdam

Diensten

Projectinrichting, Kantoorinrichting

Ruimtes

Gehele pand

Merken

Qbiq, Dataflex, Sedus Stoll, Tarkett, HI-Macs & veel maatwerk

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.