Comatters

Comatters is dé specialist op het gebied van werkplekbekabeling, installatie, migratie en reiniging. Hun nieuwe kantoor is ingericht door ons. Het resultaat mag er zijn!

Het project

Inside Solutions is gevraagd een mooi concept neer te leggen waar de werknemers en de klanten zich direct thuis zouden voelen. Met oog voor design en omgeving is er een ontwerp gekozen wat bijna één op één is gebruikt in de uitvoering. Comatters is blij met het resultaat. En wij ook.

Inrichting

Sedus Stoll mag blij zijn met deze mooie nieuwe locatie, want 99% van het meubilair komt bij deze kwaliteit leverancier vandaan. Kijk naast de ergonomische zit-/stawerkplekken ook eens naar de prachtige, functionele Se:Cube als vergaderunit. De vloeren zijn bekleed met pvc en tapijttegels met kleden erop en op de wanden zijn akoestische wandpanelen met houtstroken gebruikt. Natuurlijke kleuren voeren de boventoon om een prettige werkomgeving te creëren.

Een impressie

Comatters

Project

Comatters

Locatie

Zoetermeer, Platinastraat

Diensten

Systeemwanden, vloeren, schilderwerk, meubilair, wandbekleding, meubilair, design inrichting en ontwerp keuken

Ruimtes

1 volledige verdiepingsvloer

Merken

Sedus, IVC, Desso, Qbiq, Woodupp, Comatters werkplek bekabeling

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.