Dawn Foods

Een extra vleugel erbij was de boodschap. Inside Solutions kreeg het verzoek een extra kantoorvleugel om te bouwen voor dit enorme familiebedrijf met inmiddels 5000 werknemers. Een hele opgave, maar met een zeer bevredigend resultaat.

Project Dawn Foods

We hebben de uitbreiding voorzien van nieuwe vloeren en de wanden zijn met bestaande materialen herbouwd naar nieuwe indelingen. Het klimaat is aangepast, er is een nieuwe kantoorinrichting in gekomen met extra aandacht op overleg en we hebben een complete industriële keuken geplaatst inclusief bijbehorende elektra en installaties. We zijn er trots op voor deze klant te mogen werken en wensen dit zeer vriendelijke bedrijf veel succes met de nieuwe inrichting.

Een impressie

Dawn Foods

Project

Dawn Foods

Locatie

Oosterhout

Diensten

Meubilair, agile meubilair, vloeren, industriële keuken, systeemwanden, vergadermogelijkheden, verlichting, klimaat, schilderwerken, lounge

Ruimtes

Volledige pand

Merken

Co-werk, Plan Effect, Markant Office, Sedus Stoll, Dataflex, Desso, Secto, Forbo

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.