DDi Robotic Process Automation

Het kantoorpand van DDI in Hoofddorp was aan een opfris beurt toe. Inside Solutions is gevraagd hier een ontwerp voor te maken en dit uit te voeren. Dit hebben wij natuurlijk met veel plezier gedaan.

Het project

Het gedateerde kantoor moest een prettige en hedendaagse look krijgen waar alle IT-specialisten en programmeurs zich thuis zouden voelen. Na flink wat opnames en tekenwerk was het zover.

Een prachtige omgeving met natuurlijke kleuren en een rustgevende werksfeer.

Inrichting

Kwaliteit Sedus bureaustoelen en zit/sta werkplekken voor alle collega’s, goed ergonomisch werken pur sang.

De vloeren zijn voorzien van “koud-gelaste” pvc banen en een mooie visgraat pvc voor het ontvangst gedeelte. We hebben 2 prachtige keukens op maat geplaatst, ontworpen door onze architect in nauwe samenwerking met de directeur. De schilder is flink losgegaan op alle wanden, deuren en plinten, en de Woodupp panelen doen hun werk qua uiterlijk en akoestiek.

De visuals op de wanden en het comfortabel meubilair maken het af.

Bedankt Thom, Klaas & Saida, voor het leuke project en de super vriendelijk samenwerking!

Een impressie

DDi Robotic

Project

DDi Robotic Process Automation

Locatie

Hoofddorp, Binnenweg

Diensten

Meubilair, wandpanelen, akoestiek, elektra, vloerbedekkingen, keukens, vloerkleden, schilderwerk, verbouw van wanden, nieuwe wanden

Ruimtes

2 verdiepingsvloeren

Merken

Zuiver, IVC, Sedus, Moduleo, Narbutas, Orange office, Sedus Stoll, Woodupp, Desso, Softline, Cascando

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.