Fortezza

IT specialist Fortezza had het oog laten vallen op een nieuwe kantoorlocatie in Zoetermeer. Wij zijn gevraagd om dit kantoor te voorzien van een nieuwe inrichting die past bij de persoonlijke smaak van de klant.

Het project

Nadat Fortezza de vraag voor een nieuwe inrichting bij ons had neergelegd, zijn we aan de slag gegaan met het creëren van een passend concept. We hebben het eigentijds ingericht met functionaliteit hoog in het vaandel. Hierbij is de persoonlijke smaak van onze klant is toegepast.

Inrichting

De inrichting bestaat uit een prachtig wandsysteem met veel glas, spiksplinternieuwe vloeren, gepersonaliseerde inrichting en uiteraard aanpassingen aan de installaties in het gebouw. Verder dragen handige belcellen, rustige concentratiecellen, een ruime kantine met keuken en voldoende overlegruimtes bij aan het functionele karakter van Fortezza. We zijn blij dat we een mooi project neer hebben kunnen zetten voor een energiek bedrijf met zeer vriendelijke mensen. Inside Solutions is dan ook trots op deze turn-key opdracht en blij deel te mogen uitmaken van hun nieuwe werksfeer.

Een impressie

Fortezza

Project

Fortezza Groep

Locatie

Zoetermeer, Louis Braillelaan

Diensten

Systeemwanden, vloeren, klimaatsysteem, elektra, keukens, meubilair

Ruimtes

1 volledige verdiepingsvloer

Merken

Zuiver, IVC, Sedus, Qbiq, Moduleo, Narbutas, Markant, Orange office

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.