URBZ Capital

De nieuwe locatie van URBZ Capital in Amsterdam had een passend jasje nodig. Inside Solutions heeft de invulling hieraan mogen geven.

Het project

Een fijne en groene omgeving om in te werken was de opdracht. Onze architect Melany heeft haar gang mogen gaan en heeft een fijne werkomgeving ontworpen. De uitstraling van de inrichting is een weerspiegeling van de bedrijfscultuur, vriendelijk en prettig om mee te werken.

Inrichting

Alle medewerkers kunnen zit/sta werken en hebben volop groen om zich heen. Woodupp panelen zorgen voor extra natuurkleuren en een betere akoestiek. De vergaderkamers hebben kleden op maat gekregen met hangende akoestische panelen. In het oog springen het prachtige verlichte logo en de werkplek scheidende kasten/plantenbakken. Alles is netjes af-bekabeld en voor vergaderingen zijn er media voorzieningen toegepast in de vergaderkamers. Het meubilair is divers en passend bij de URBZ stijl, en is op diverse plekken voor URBZ op maat gemaakt. We verwelkomen URBZ met veel genoegen in onze klantenkring, en wensen ze veel werkplezier op de Helicopterstraat in Amsterdam.

Een impressie

URBZ

Project

URBZ Capital

Locatie

Amsterdam, Helicopterstraat

Diensten

Meubilair, wandpanelen, akoestiek, beplanting, elektra, presentatiemiddelen, signing, vloerkleden

Ruimtes

1 verdiepingsvloer

Merken

Maatwerk door diverse bedrijven, Zuiver, Furnitree, Desso, Orange office, Woodupp, Owa

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.