Projectinrichter

Het creëren van een mooie en functionele omgeving, voor zowel medewerkers als andere belanghebbenden. Dat is in een korte zin samengevat wat wij als projectinrichter voor u kunnen betekenen. Toch is het begrip vrij breed en niet altijd voor iedereen direct duidelijk. Daarom leggen we u graag uit wat een projectinrichter is, wat die doet en wat Inside Solutions voor u kan betekenen!

Wat doet een projectinrichter?

In feite is een projectinrichter altijd een partij die aan de slag gaan met het inrichten van een woon- of werkomgeving. Dit gaat in veel gevallen in nauwkeurig overleg met een betrokken interieurarchitect of ontwerper. Vaak wordt er in dit soort gevallen gedacht aan kantoorinrichting of het aanpakken van een andere werkplek. Maar in de praktijk kan een projectinrichter met veel meer verschillende projecten aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant, winkel, verzorgingstehuis of een school. Dit zijn allerlei voorbeelden van situaties waarbij er regelmatig gerenoveerd wordt of wellicht zelfs sprake is van nieuwbouw.

Een veelvoorkomende gedachte is dat projectinrichting draait om meubilair en de aankleding van een ruimte. Dit kan echter veel breder getrokken worden, waarbij veel meer aspecten van een ruimte of zelfs het volledige gebouw worden aangepakt. Denk hierbij aan wanden, vloerstoffering, installatiewerk, elektra, verlichting en natuurlijk ook meubilair. Belangrijk hierbij is om ruimtes te creëren met voldoende uitstraling. Een eerst indruk op bezoekers, (potentiële) klanten of werknemers maak je namelijk maar één keer!

Het ontwerp van een projectinrichter

De omstandigheden van een projectinrichter kunnen de uitkomst maken of breken. Zo kan het zijn dat u als geïnteresseerde partij al een flink aantal wensen in gedachten heeft. Aan ons de taak om deze wensen, doelen en ambities samen met de identiteit van de organisatie te vertalen naar een passend ontwerp. Hierbij lopen we tegen verschillende uitdagingen en onderdelen aan. Denk hierbij aan de behoefte naar ergonomische werkplekken, de uitstraling van specifieke vertrekken en natuurlijk de infrastructuur van de organisatie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen als projectinrichter? Neem vrijblijvend contact op voor advies & overleg met één van onze medewerkers.

Vrijblijvend adviesgesprek plannen

Waarom kiezen voor Inside Solutions als projectinrichter?

Wilt u uw bestaande ruimte een update geven, of gaat u binnenkort een nieuw pand betrekken? Dan is het verstandig om vooraf na te denken over inrichting. Inside Solutions denkt hierbij als projectinrichter graag met u mee en doet u een passend voorstel.

Voordeel hierbij is dat we ruim 15 ervaring binnen de projectinrichting. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk binnen de branche, waardoor u zelf niet op zoek hoeft naar leveranciers, schilders, elektriciens of monteurs. U beschikt over één aanspreekpunt, waarbij we een onderbouwde keuze kunnen maken qua partners op basis van uw behoeften.

Uitgebreid portfolio met projecten

Met ruim 15 jaar ervaring in de kantoor- en projectinrichting beschikken wij over een uitgebreid portfolio, bestaande uit verschillende soorten opdrachten. Van een volledig nieuw kantoor voor het internationaal opererende Bontrup tot ergonomische werkplekken binnen de Gemeente Enkhuizen. Bekijk rustig ons portfolio op de website voor een indruk van onze laatste projecten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als projectinrichter in Nederland? Laat uw gegevens achter en één van onze medewerkers neemt geheel vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden door te nemen!

    Uw naam *

    Naam van uw bedrijf of organisatie*

    Uw e-mailadres *

    Vragen en/of opmerkingen

    Velden met een * zijn verplicht