Projectinrichter Amsterdam

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Amsterdam is niet alleen een prachtige stad, het is ook nog eens de stad met de hoogste concentratie bedrijven, organisatie én kantoren. Daarnaast zijn er veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd in de hoofdstad. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat juist uw pand, kantoor of ruimte er tussenuit springt? Een projectinrichter in Amsterdam kan daarin hét verschil maken!

Inside Solutions is projectinrichter in Amsterdam

Met ruim 15 ervaring in de projectinrichting heeft Inside Solutions door heel Nederland prachtige projecten opgeleverd, waaronder een groot aantal in Amsterdam. Deze projecten variëren van complete kantoorrenovaties tot nieuwbouw van complete bedrijfspanden. Kiest u voor Inside Solutions, dan gaan we samen met u aan de slag richting een complete turn-key oplevering; u heeft nergens omkijken naar!

Wat kunnen wij als projectinrichter in Amsterdam voor u betekenen?

  • Totale ontzorging op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Denk hierbij aan wanden, vloeren, installatie- & elektrawerk, verlichting en natuurlijk meubilair.
  • Het inrichten van kantoren, horecagelegenheden, winkels of openbare gebouwen zoals scholen, bibliotheken en meer.
  • Een expertise in ergonomische werkplekken en ergonomisch verantwoord werken.

Totale ontzorging

Wij maken ons sterk voor totale ontzorging, wat resulteert in de zogenaamde turn-key oplevering. We hebben een groot aantal partners binnen ons netwerk waar wij nauw mee samenwerken. Hierdoor hoeft u zelf niet op zoek naar allerlei verschillende partijen, maar heeft u met ons één aanspreekpunt tijdens de gehele renovatie.

Voordeel hierbij is dat we een groot aantal partners én leveranciers hebben waaruit u kunt kiezen. Zo kunnen we altijd een gefundeerde beslissing maken en gezamenlijk kiezen voor de beste oplossing, zonder dat we hierbij rekening hoeven te houden met belangen van andere partijen. U heeft dus altijd de beste oplossing!

Opgeleverde projecten

Met ruim 15 jaar ervaring in de kantoor- en projectinrichting beschikken wij over een uitgebreid portfolio, bestaande uit verschillende soorten opdrachten. Dat mag u uiteraard ook van ons verwachten als projectinrichter in Amsterdam. Van een volledig nieuw kantoor voor het internationaal opererende Bontrup tot ergonomische werkplekken binnen de Gemeente Enkhuizen. Bekijk rustig ons portfolio op de website voor een indruk van onze laatste projecten.