Projectinrichter Apeldoorn

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Apeldoorn is een stad vol met kennis, vakmanschap en innovatie. Ben je op zoek naar een locatie voor uw bedrijfspand dan is Apeldoorn de geschikte locatie. Deze stad staat namelijk bekend om de ruimte en bereikbaarheid, kortom de ideale werkstad. Maar hoe zorgt u ervoor dat u alle ruimte in het pand gebruikt en het daarnaast ook strak en overzichtelijk blijft?  Een projectinrichter in Apeldoorn kan u daarbij het juiste advies geven!

Inside Solutions is projectinrichter in Apeldoorn

Met ruim 15 ervaring in de projectinrichting heeft Inside Solutions door heel Nederland prachtige projecten opgeleverd, waaronder een groot aantal in Apeldoorn. Deze projecten variëren van complete kantoorrenovaties tot nieuwbouw van complete bedrijfspanden. Kiest u voor Inside Solutions, dan gaan we samen met u aan de slag richting een complete turn-key oplevering; u heeft nergens omkijken naar!

Wat kunnen wij als projectinrichter in Apeldoorn voor u betekenen?

  • Het inrichten van kantoren, horecagelegenheden, winkels of openbare gebouwen zoals scholen, bibliotheken en meer.
  • Een expertise in ergonomische werkplekken en ergonomisch verantwoord werken.
  • Totale ontzorging op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Denk hierbij aan wanden, vloeren, installatie- & elektrawerk, verlichting en natuurlijk meubilair.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen als projectinrichter? Neem vrijblijvend contact op voor advies & overleg met één van onze medewerkers.

Totale ontzorging

Wij maken ons sterk voor totale ontzorging, wat resulteert in de zogenaamde turn-key oplevering. We hebben een groot aantal partners binnen ons netwerk waar wij nauw mee samenwerken. Hierdoor hoeft u zelf niet op zoek naar allerlei verschillende partijen, maar heeft u met ons één aanspreekpunt tijdens de gehele renovatie.

Voordeel hierbij is dat we een groot aantal partners én leveranciers hebben waaruit u kunt kiezen. Zo kunnen we altijd een gefundeerde beslissing maken en gezamenlijk kiezen voor de beste oplossing, zonder dat we hierbij rekening hoeven te houden met belangen van andere partijen. U heeft dus altijd de beste oplossing!

Opgeleverde projecten

Met ruim 15 jaar ervaring in de kantoor- en projectinrichting beschikken wij over een uitgebreid portfolio, bestaande uit verschillende soorten opdrachten. Dat mag u uiteraard ook van ons verwachten als projectinrichter in Apeldoorn. Van een volledig nieuw kantoor voor het internationaal opererende Briddge tot ergonomische werkplekken binnen de Gemeente Enkhuizen. Bekijk rustig ons portfolio op de website voor een indruk van onze laatste projecten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als projectinrichter in Apeldoorn? Laat uw gegevens achter en één van onze medewerkers neemt geheel vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden door te nemen!