Inside Solutions is dé projectinrichter in Eindhoven e.o.

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Eindhoven staat bekend als een stad die voorop loopt in technologische ontwikkelingen, met name door de aanwezigheid van grootmacht Philips. Dat is ook een reden dat Eindhoven economisch gezien één van de meest succesvolle regio’s van Nederland is. De regio heeft zelfs een officiële status als mainport, met de aanwezigheid van veel internationale bedrijven en ondernemingen. Maar hoe kunt u uw onderneming laten opvallen tussen deze hoge concentratie van (directe) concurrenten? Een projectinrichter in Eindhoven kan daarin hét verschil maken!

Kiezen voor de juiste projectinrichter in Eindhoven

Met ruim 15 ervaring in de projectinrichting heeft Inside Solutions door heel Nederland prachtige projecten opgeleverd, waaronder een groot aantal in Eindhoven. Deze projecten variëren van complete kantoorrenovaties tot nieuwbouw van complete bedrijfspanden. Kiest u voor Inside Solutions, dan gaan we samen met u aan de slag richting een complete turn-key oplevering; u heeft nergens omkijken naar!

Wat kunnen wij als projectinrichter in Eindhoven voor u betekenen?

  • Totale ontzorging op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Denk hierbij aan wanden, vloeren, installatie- & elektrawerk, verlichting en natuurlijk meubilair.
  • Het inrichten van kantoren, horecagelegenheden, winkels of openbare gebouwen zoals scholen, bibliotheken en meer.
  • Een expertise in ergonomische werkplekken en ergonomisch verantwoord werken.

Totale ontzorging

Wij maken ons sterk voor totale ontzorging, wat resulteert in de zogenaamde turn-key oplevering. We hebben een groot aantal partners binnen ons netwerk waar wij nauw mee samenwerken. Hierdoor hoeft u zelf niet op zoek naar allerlei verschillende partijen, maar heeft u met ons één aanspreekpunt tijdens de gehele renovatie.

Voordeel hierbij is dat we een groot aantal partners én leveranciers hebben waaruit u kunt kiezen. Zo kunnen we altijd een gefundeerde beslissing maken en gezamenlijk kiezen voor de beste oplossing, zonder dat we hierbij rekening hoeven te houden met belangen van andere partijen. U heeft dus altijd de beste oplossing!

Opgeleverde projecten

Met ruim 15 jaar ervaring in de kantoor- en projectinrichting beschikken wij over een uitgebreid portfolio, bestaande uit verschillende soorten opdrachten. Dat mag u uiteraard ook van ons verwachten als projectinrichter in Eindhoven. Van een volledig nieuw kantoor voor het internationaal opererende Bontrup tot ergonomische werkplekken binnen de Gemeente Enkhuizen. Bekijk rustig ons portfolio op de website voor een indruk van onze laatste projecten.