Projectinrichter Hoofddorp

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Hoofddorp heeft een brede economische basis van hoogwaardige bedrijven in diverse sectoren van toerisme tot logistiek en van zorg tot ICT.  Daarnaast is de ligging en bereikbaarheid van Hoofddorp een gewaardeerde eigenschap voor ondernemers. De locatie tussen Leiden en Amsterdam maakt dat Hoofddorp de ideale werkplek is. Heeft u een werkplek in Hoofddorp maar lukt het niet om van het bedrijfspand een prettige en rustige werkplek kan maken? Dan is een projectinrichter de helpende hand waar u naar op zoek bent.

Inside Solutions is projectinrichter in Hoofddorp

Met ruim 15 ervaring in de projectinrichting heeft Inside Solutions door heel Nederland prachtige projecten opgeleverd, waaronder een groot aantal in Hoofddorp en omgeving. Deze projecten variëren van complete kantoorrenovaties tot nieuwbouw van complete bedrijfspanden. Kiest u voor Inside Solutions, dan gaan we samen met u aan de slag richting een complete turn-key oplevering; u hoeft nergens meer naar om te kijken!

Wat kunnen wij als projectinrichter in Hoofddorp voor u betekenen?

  • Een expertise in ergonomische werkplekken en ergonomisch verantwoord werken;
  • Het inrichten van kantoren, horecagelegenheden, winkels of openbare gebouwen zoals scholen, bibliotheken en meer;
  • Totale ontzorging op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Denk hierbij aan wanden, vloeren, installatie- & elektrawerk, verlichting en natuurlijk meubilair.

Totale ontzorging

Wij maken ons sterk voor totale ontzorging, wat resulteert in de zogenaamde turn-key oplevering. We hebben een groot aantal partners binnen ons netwerk waar wij nauw mee samenwerken. Hierdoor hoeft u zelf niet op zoek naar allerlei verschillende partijen, maar heeft u met ons één aanspreekpunt tijdens de gehele renovatie.

Voordeel hierbij is dat we een groot aantal partners én leveranciers hebben waaruit u kunt kiezen. Zo kunnen we altijd een gefundeerde beslissing maken en gezamenlijk kiezen voor de beste oplossing, zonder dat we hierbij rekening hoeven te houden met belangen van andere partijen. U heeft dus altijd de beste oplossing!

Opgeleverde projecten

Met ruim 15 jaar ervaring in de kantoor- en projectinrichting beschikken wij over een uitgebreid portfolio, bestaande uit verschillende soorten opdrachten. Dat mag u uiteraard ook van ons verwachten als projectinrichter in Hoofddorp. Van een volledig nieuw kantoor voor het internationaal opererende Share Value tot ergonomische werkplekken binnen de Gemeente Enkhuizen. Bekijk rustig ons portfolio op de website voor een indruk van onze laatste projecten.