Projectinrichter Rotterdam

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Rotterdam kenmerkt zich als de stad met jonge innovatieve ondernemers. Werken, leren en/of wonen in de zelfde stad maakt Rotterdam dé stad met zowel startups als grote coöperatieve bedrijven. Bovendien heeft Rotterdam een goede verbinding met diverse A-wegen en groot bereik door de havens van Rotterdam. Een kantoor in deze geweldige stad is erg populair. De inrichting van het bedrijfspand mag dan ook niet over het hoofd gezien worden.

Inside Solutions is projectinrichter in Rotterdam

Met ruim 15 ervaring in de projectinrichting heeft Inside Solutions door heel Nederland prachtige projecten opgeleverd, waaronder een groot aantal in Rotterdam. Deze projecten variëren van complete kantoorrenovaties tot nieuwbouw van complete bedrijfspanden. Kiest u voor Inside Solutions, dan gaan we samen met u aan de slag richting een complete turn-key oplevering; u heeft nergens omkijken naar!

Wat kunnen wij als projectinrichter in Rotterdam voor u betekenen?

  • Totale ontzorging op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Denk hierbij aan wanden, vloeren, installatie- & elektrawerk, verlichting en natuurlijk meubilair.
  • Het inrichten van kantoren, horecagelegenheden, winkels of openbare gebouwen zoals scholen, bibliotheken en meer.
  • Een expertise in ergonomische werkplekken en ergonomisch verantwoord werken.

Totale ontzorging

Wij maken ons sterk voor totale ontzorging, wat resulteert in de zogenaamde turn-key oplevering. We hebben een groot aantal partners binnen ons netwerk waar wij nauw mee samenwerken. Hierdoor hoeft u zelf niet op zoek naar allerlei verschillende partijen, maar heeft u met ons één aanspreekpunt tijdens de gehele renovatie.

Voordeel hierbij is dat we een groot aantal partners én leveranciers hebben waaruit u kunt kiezen. Zo kunnen we altijd een gefundeerde beslissing maken en gezamenlijk kiezen voor de beste oplossing, zonder dat we hierbij rekening hoeven te houden met belangen van andere partijen. U heeft dus altijd de beste oplossing!

Opgeleverde projecten

Met ruim 15 jaar ervaring in de kantoor- en projectinrichting beschikken wij over een uitgebreid portfolio, bestaande uit verschillende soorten opdrachten. Dat mag u uiteraard ook van ons verwachten als projectinrichter in Rotterdam. Van een volledig nieuw kantoor voor het internationaal opererende Bontrup tot ergonomische werkplekken binnen de Gemeente Enkhuizen. Bekijk rustig ons portfolio op de website voor een indruk van onze laatste projecten.