Kies voor Inside Solutions als projectinrichter in Utrecht

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Utrecht is met haar centrale ligging in Nederland een populaire vestigingsplaats voor zowel kantoren als industriële ondernemingen. Utrecht is dan ook één van de steden in Nederland met de laagste leegstand in de kantorenmarkt sinds 2019.

Waarom kiezen voor een projectinrichter in Utrecht?

Met ruim 15 ervaring in de projectinrichting heeft Inside Solutions door heel Nederland projecten opgeleverd, waaronder veel in en rondom de stad Utrecht. Hierbij variëren deze projecten van kantoorrenovaties tot complete nieuwbouw inrichting. Kiest u voor Inside Solutions, dan gaan we samen met u aan de slag richting een complete turn-key oplevering; u heeft nergens omkijken naar!

Wat kunnen wij als projectinrichter Utrecht voor u betekenen?

  • Totale ontzorging op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Denk hierbij aan wanden, vloeren, installatie- & elektrawerk, verlichting en natuurlijk meubilair.
  • Het inrichten van kantoren, horecagelegenheden, winkels of openbare gebouwen zoals scholen, bibliotheken en meer.
  • Een expertise in ergonomische werkplekken en ergonomisch verantwoord werken.

Totale ontzorging als projectinrichter

Wij maken ons sterk voor totale ontzorging, wat zorgt voor een zogenaamde turn-key oplevering. U hoeft enkel de sleutel nog maar om te draaien! We hebben een groot aantal partners binnen ons netwerk waar wij nauw mee samenwerken. U hoeft daarbij dus niet zelf op zoek naar allerlei verschillende partijen. U heeft gedurende het project in vrijwel alle gevallen maar één aanspreekpunt.

Voordeel hierbij is dat we een groot aantal partners én leveranciers hebben waaruit u kunt kiezen. Zo kunnen we altijd een gefundeerde beslissing maken en gezamenlijk kiezen voor de beste oplossing, zonder dat we hierbij rekening hoeven te houden met belangen van andere partijen. U heeft dus altijd de beste oplossing!

Opgeleverde projecten

Met ruim 15 jaar ervaring in de kantoor- en projectinrichting beschikken wij over een uitgebreid portfolio, bestaande uit verschillende soorten opdrachten. Dat mag u uiteraard ook van ons verwachten als professioneel projectinrichter. Bekijk vooral ons portfolio op de website voor een indruk van onze laatste projecten.