Projectinrichting

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

U heeft een kleine onderneming gevestigd in een oud kantoor. De gordijnen zijn versleten, er is weinig daglicht en er ligt al jaren een muffig tapijt. Dat vraagt om verandering! Een herinrichting van uw kantoor kan zorgen voor weer een verruimende blik, een frisse start en nieuwe inspiratie waarmee u weer aan de slag kunt om door te groeien. Inside Solutions draagt graag bij aan de projectinrichting van uw kantoor.

Wie zijn wij?

Inside Solutions biedt sinds 2004 projectinrichtingen van hoogstaande kwaliteit. Samen met onze ervaren partners zorgen wij voor een complete herinrichting van uw onderneming. Wij werken aan verschillende projecten van renovaties tot complete inrichtingen. U kunt hierbij denken aan het creëren van (glas) wanden, vloeren, installatie- en elektrawerk en verlichting. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere milieu en proberen daarom onze projecten steeds meer volgens het circulaire economie systeem op te leveren.

Projectinrichting binnen uw bedrijf

Het is bewezen dat een goede inrichting van de werkplek kan bijdragen aan een prettige werksfeer. Een fijne werkomgeving is uiterst belangrijk; u verblijft hier immers acht uur per dag. Een prachtig gestyled interieur is dan zeker geen overbodige luxe. Een motiverende werkplek stimuleert de productiviteit, zorgt voor betere resultaten en uiteraard voor meer gezelligheid.

Inside Solutions draagt bij aan een gezond bedrijf

Wanneer u ervoor kiest om uw inrichting te veranderen houden wij rekening met allerlei aspecten binnen het interieur om bij te dragen aan de gezondheid van uw werknemers door RSI, rugklachten en andere beroepsziekten te voorkomen. Deze aspecten bestaan onder ander uit: Het gebruik van bio dynamische (led) verlichting waarbij we lampen gebruiken met motiverend licht dat sterk overeenkomt met helder natuurlijk licht. Het beïnvloedt de bloeddruk, hartfrequentie en stemming waardoor de gezondheid van uw personeel behouden wordt. Daarnaast kan het inzetten van ergonomisch producten helpen bij een gezonde werkplek. Ergonomische bureaustoelen met goede leuningen en verstelbare hoogten helpen bij het aannemen van de juiste ontspannen houding tijdens kantoorwerkzaamheden. U kunt ook kiezen voor hoge bureaus om staand aan te kunnen werken of bureaus voorzien van meer beenruimte.

Onze aanpak

Of het nu gaat om het renoveren van een kleine startup, het vernieuwen van de verlichting in de vergaderzaal, de restyling van een restaurant of een ergonomische werkplek voor het directiekantoor, Inside Solutions kan u helpen bij al deze projecten. Voordat wij starten met een renovatie of een herinrichting van een kantoor doen we eerst een Werkplek Scan. Onze specialisten brengen een bezoek aan uw bedrijf en beoordelen dan wat er moet gebeuren om de kwaliteit van de werkplek te verhogen. We informeren naar uw wensen en geven advies over de mogelijkheden. Zodra u het eens bent met ons plan van aanpak gaan we aan de slag. Wij vormen uw vaste aanspreekpunt tijdens het gehele proces. Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij het ook. Wij gaan altijd voor kwalitatief uitstekende resultaten!

Bekijk ons uitgebreide portfolio

Met ruim 15 jaar ervaring in de kantoor- en projectinrichting beschikken wij over een uitgebreid portfolio, bestaande uit verschillende soorten opdrachten. Van een volledig nieuw kantoor voor het internationaal opererende Bontrup tot ergonomische werkplekken binnen de Gemeente Enkhuizen. Bekijk rustig ons portfolio op de website voor een indruk van onze laatste projecten.

Wilt u meer informatie over de projectinrichting van uw onderneming? Neem dan contact met ons voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak.