Projectinrichting Midden-Nederland

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Vanuit een gestyled kantoor centraal werken in Midden-Nederland

Of u nu eigenaar bent van een groot, hectisch bedrijf of een kleine start-up, in Midden-Nederland heeft u het voordeel dat u erg centraal gelegen bent. Om zowel de werkmotivatie van uzelf en uw werknemers te verhogen is een stijlvol ingericht kantoor een essentieel onderdeel. Inside Solutions heeft als specialist op het gebied van projectinrichting meer dan 15 jaar ervaring en helpt u graag verder bij de inrichting van uw werkruimte(s).

Wie zijn wij?

Een kantoor- en projectinrichter in hart nieren en sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot een welbekend bedrijf in onze sector. De passie en specialistische kennis wordt onderschreven door onze klanten. Wij hebben ergonomie, duurzaamheid, functionaliteit en soms eigenzinnigheid hoog in het vaandel staan. Voeg daar ons kleine, maar enorm toegewijde team aan toe en samen komen wij met u tot een gewenst resultaat. Daarbij houden we constant contact met de klant. Ook aan creatieve capaciteiten geen gebrek door onze 3D-visuals. Door dit levensechte voorbeeld krijgt u een goed beeld van hoe de inrichting van uw kantoor eruit kan gaan zien. Bekende namen als Unicef, Eurosalt, Allseas, Simadan (biodiesel), gemeenten en velen maakten al gebruik van onze service.

Kantorenmarkt verbeteren met projectinrichting in Midden-Nederland

Begin 2019 trok de kantorenmarkt in onder andere Utrecht weer enorm aan. Waar voorgaande jaren een hoop leegstaande kantoren geconstateerd werden, werd duidelijk dat de economie weer aantrok. Maar een kantoor dat een tijd ongebruikt achter gelaten wordt, kan erg snel achteruit gaan. Een moderne, eigentijdse inrichting van uw kantoor in centraal gelegen Midden-Nederland heeft niet alleen een positieve invloed op u en uw werknemers, maar zorgt er ook voor dat u met een frisse start (de dag) begint.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen als projectinrichter? Neem vrijblijvend contact op voor advies & overleg met één van onze medewerkers.

Inside Solutions draagt bij aan gezondheid van werknemers

Door onze brede assortiment aan producten kunnen wij uw kantoor dusdanig aanpassen aan u en uw werknemers dat er preventief zorg geboden kan worden aan rugklachten en dergelijke. Inside Solutions werkt onder andere met ergonomische bureaustoelen en biodynamische verlichting. Een ergonomische bureaustoel zorgt voor extra zitcomfort. Biodynamische verlichting noemen wij ook wel ‘motiverend licht’. Dit speciale licht bootst natuurlijk licht na. Deze lichtstralen hebben een positief effect op de biologische processen van het menselijk lichaam, bijvoorbeeld de aanmaak van cortisol. Deze stof zorgt ervoor dat je lekker wakker blijft. Zo heeft ook licht dus een degelijk effect op de welzijn van u en uw werknemers.

Wij helpen u verder

Of u nu enkel nieuwe verlichting wilt, het hele gebouw een make-over wil geven of een bepaalde ruimte wilt restylen, Inside Solutions helpt u verder. Voordat wij starten met een renovatie of een herinrichting van een kantoor doen we eerst een Werkplek Scan. Onze specialisten brengen een bezoek aan uw bedrijf en beoordelen wat er moet gebeuren om de kwaliteit van de werkplek te verhogen. We vragen naar uw wensen en geven advies over de mogelijkheden. Zodra we van beide kanten duidelijk hebben wat er gaat gebeuren, gaan we van start. Gedurende het hele project vormen wij uw vaste aanspreekpunt. Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij het ook. Wij zetten ons altijd in voor perfect kwalitatieve resultaten.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf op het gebied van projectinrichting in Midden-Nederland kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen zo snel mogelijk op uw vraag terug.