Projectinrichting Nieuw Vennep

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Projectinrichter nodig in Nieuw Vennep?

Inside Solutions “thuishaven” ligt op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.
Gunstig gelegen nabij de snelweg en goed bereikbaar vanuit de randstad hebben wij ons moderne kantoor waar wij inrichting verzorgen voor onze klanten.

Geen opdracht is ons te gek, te klein of te groot.
12 jaar geleden opgericht en nog steeds in het bezit een grote “drive” om kantoren mooier, beter, prettiger, functioneler en effici├źnter te maken.

Iedereen is anders, dat geldt ook voor projectinrichting & kantoorinrichting want zeg eerlijk; u wilt toch ook uw eigen identiteit vertaald hebben in uw kantoor?
Dat vinden wij ook, wij gaan het wiel niet opnieuw uitvinden maar luisteren naar uw wensen, uw manier van werken en uw visie.
Wat wij doen is u helpen met onze expertise, net als u die hebt op uw vakgebied. Wij zijn volledig op de hoogte van de geldende normeringen, mogelijkheden, producten, materialen e.d.

Inside Solutions is naast reguliere Projectinrichter & Kantoorinrichter ook Turn-Key project & kantoorinrichter.
Uw voordeel? Wij kunnen van A tot Z aanpakken, maar dus ook net dat ene extra dingetje op uw basis inrichting, wij hebben het allemaal al eens gedaan.
Expertises? U kunt het zo gek niet bedenken; informeel overleg, biodynamische verlichting, alternatieve ontmoetingsplekken, akoestische oplossingen, breakout rooms, multifunctionele ruimtes en flexwerken. Maar ook, systeemwanden, plafonds, vloeren, verlichting, netwerk bekabeling, verbouwingen, raambekleding, meubilair en nog veel meer.

Wij maken graag inrichtingen waar u en wij trots op zijn. Ons motto is niet het verkopen van producten tegen exorbitante prijzen of kortingen van 70% op toch al te dure producten.
Cowboy spelen laten we graag aan anderen over. Op zoek naar een team wat een oplossing voor jullie bedrijf kan bieden qua inrichting?, Blij met jullie bepaalde manieren van werken of wellicht eens iets anders proberen? Ga het gesprek met ons aan. We zijn klantvriendelijk, iets te enthousiast soms, maar zeer kundig en bekwaam. Gun ons een inzicht in de organisatie, wij denken een prachtig plan uit en zorgen voor de uitvoering, compleet!