Projectinrichting Purmerend

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Gebruik maken van groen bij projectinrichting in Purmerend

Op een kleine 20 kilometer afstand van hartje Amsterdam ligt het bruisende centrum van Purmerend. Deze stad is al eeuwen een gedreven marktstad, niet zo gek gezien zijn fantastische ligging. Purmerend is met 80.000 inwoners uitgegroeid tot een middelgrote stad met ambities waar het onder andere goed werken is.

Eigenzinnige projectinrichting in hartje Purmerend

Voor uw klanten is een goede bereikbaarheid van groot belang. Daar past Purmerend perfect in het plaatje. Omdat de stad niet alleen bruist van de werknemers, maar ook ontspanning biedt door natuurgebied Laag Holland is een eigenzinnige styling van uw kantoor makkelijk te realiseren. Een eigentijdse projectinrichting in hartje Purmerend van bijvoorbeeld uw groeiende bedrijf of start-up wordt in overleg met u gerealiseerd. Inside Solutions vraagt naar uw wensen en zet de mogelijkheden voor u op een rij. Samen kiezen we een mooi, nieuw design voor uw werkplek.

Gebruik maken van de omgeving

Purmerend is niet alleen een flink groeiende stad, maar bevindt zich ook middenin de natuur. Op sommige plekken tussen het groen lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Hier kunt u in de projectinrichting van uw werkplek optimaal gebruik van maken, bijvoorbeeld door de lijn van de schilderachtige natuur door te trekken in uw kantoor. Maar u kunt er ook juist voor kiezen om een moderne inrichting te laten contrasteren met de natuur. Inside Solutions kijkt naar uw locatie en denkt met u mee in de mogelijkheden voor uw werkplek.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen als projectinrichter? Neem vrijblijvend contact op voor advies & overleg met één van onze medewerkers.

Werkplek Scan zorgt voor nieuwe inzichten

Inside Solutions maakt gebruik van de Werkplek Scan. Het is namelijk geen geheim meer dat een goed uitgebalanceerde werkplek gezondheidsproblemen kan voorkomen en de productiviteit bevordert. Onze specialisten komen bij u langs, tijdens dit bezoek worden alle benodigde gegevens verzameld om een optimale bedrijfsanalyse te maken. Die gegevens worden naast vereiste ergonomische normen gelegd en aan de hand daarvan getoetst. Uiteindelijk rolt er een totaalbeeld van uw bedrijf uit en weten we waar er verbeterpunten zijn. Deze worden aan u gepresenteerd en vervolgens gaan we samen op zoek naar een passende oplossing om uw werkplek zo optimaal mogelijk te maken.

Duurzame manier van projectinrichting 

Inside Solutions maakt tijdens projectinrichtingen (steeds) meer gebruik van het circulaire economische systeem. Hierbij kennen we twee kringlopen van materialen: een biologische kringloop en een technische kringloop. Bij de eerste vloeien reststoffen na veilig gebruik terug in de natuur. Bij de tweede, technische kringloop worden product(onderdelen) zo ontworpen en vermarkt dat deze op kwalitatief hoogwaardig niveau opnieuw gebruikt kunnen worden. Hierdoor blijft ook de economische waarde zoveel mogelijk behouden en draagt Inside Solutions bij aan een duurzamere omgang met product(onderdelen).

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen op het gebied van projectinrichting in omgeving Purmerend? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.