Furnish with furniture

Inside Solutions Office- & Projectmanager

Inside Solutions

Inrichten met meubilair

Inrichtingen met meubilair zijn continue aan veranderingen onderhevig. Waar we vroeger blij waren met een bureau en bureaustoel werken we tegenwoordig met flexplekken en agile oplossingen. De laatste trend is gedeeltelijk thuiswerken. Dit vraagt om een andere benadering van inrichten. Kantoren worden naast werkplek steeds meer ingericht als ontmoeting en overleg plekken. Samenkomen komt de creativiteit en productiviteit ten goede. Qua inrichting zijn hier fantastische oplossingen voor beschikbaar. Agile werken en scrum ruimtes, wij hebben hier verschillende ideeën en oplossingen voor. Neem contact op en laat je verrassen door onze ideeën en oplossingen.

Vastgoedeigenaren / Vastgoedprofessionals

 

Inside Solutions werkt niet alleen voor de gebruikers van kantoren, wij werken ook voor vastgoedeigenaren en beheerders. Het verhuurklaar maken van een verdieping, of het verzorgen van een showverdieping voor bezichtiging van het pand, wij staan graag voor je klaar. Wij verwijderen het bestaande inbouwpakket zorgvuldig waarna wij snel en adequaat renoveren. Het plaatsen van wanden is een routineklus voor ons, onze uitvoering geschiedt snel en professioneel.

 

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.