Stappenplan

Bekijk het stappenplan

Maak kennis met onze werkwijze

Inside Solutions helpt jullie graag verder met jullie nieuwe inrichting, maar hoe doen we dat nou eigenlijk? Hieronder zie je ons stappenplan, zo krijg je een idee hoe we de zaken aanpakken.

1. Kennismaking

Opnemen van je wensen, en opnemen van de situatie van jouw pand.

2. Ontwerp

Een ontwerp op maat van jouw ideale kantoor voorzien van 2D en 3D impressies. Hierbij voorzien wij je van een eerste globale kosten raming.

3. Presentatie

Het plan wordt aan je gepresenteerd, samen nemen we het plan door en noteren we op en aanmerkingen.Tevens krijg je uitleg over de eerste kostenraming. Dit is een inschatting, om kosten inzichtelijk te maken.

4. Definitief ontwerp

De aanpassingen zijn doorgevoerd en we hebben de offerte uitgewerkt. Na akkoord gaan we voor je aan de slag met het daadwerkelijke project. Nu benaderen wij de pandeigenaar voor technische zaken zoals aanpassing in klimaat en brandveiligheid zodat we jullie kunnen ontlasten.

5. Planning

In overleg wordt een planning gemaakt die je continu online kunt volgen met jouw eigen inloggegevens. Zo weet je steeds hoe jouw project er voor staat. Door je goed op de hoogte te houden kunnen wij snel reageren op jouw vragen en opmerkingen.

6. Realisatie

De realisatie van jouw projectinrichting door onze projectmanager gaat van start. De projectmanager is tevens jouw directe persoonlijke aanspreekpunt.

7. Oplevering

Altijd een geweldig moment, samen lopen we de nieuwe inrichting door en geven we waar nodig uitleg.

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.