Styling kantoor

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Uw kantoor nodig aan vernieuwing toe? Laat hem geheel door ons stijlen! Inside Solutions luistert naar uw wensen en helpt u bij de inrichting van uw kantoor. 

Styling van uw kantoor

Hoe uw kantoor eruit ziet is erg belangrijk. Dit heeft meerdere redenen. Uw kantoor vormt dé plek voor u en uw personeel en daardoor heeft de styling veel invloed op de gezondheid en efficiëntie van uw bedrijf. Het beïnvloedt de prestaties van uw werknemers en de sfeer op de werkvloer. 

Styling door Inside Solutions

Inside Solutions zorgt voor volledige ontzorging. Wij houden rekening met wat u wilt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met betrekking tot de inrichting van uw kantoor. Logisch dat u daardoor lastig keuzes kunt maken over wat u in uw kantoorruimte wilt hebben. Wij helpen u met de styling, de indeling en de functionaliteit van uw kantoor. Dankzij onze ervaring hebben we in de loop der jaren een breed netwerk van monteurs, leveranciers en ergonomen opgebouwd waarmee wij samenwerken om de inrichting van uw kantoor te realiseren. 

 

De mogelijkheden van een goede styling

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden wat betreft de styling van uw kantoor. Wat wilt u graag in uw kantoor zien? Wilt u een aparte vergaderruimte? Waar gaat u de bureaus neerzetten? Wilt u graag veel planten? Houdt u van een moderne, strakke look? Of wordt het toch meer klassiek en elegant? We lichten een paar stijlen voor u uit:

Groen en duurzaam

Duurzaamheid is vandaag de dag extra belangrijk. Een ‘groen’ kantoor kan hier een bijdrage aan leveren. Zo kunt u ervoor kiezen om het kantoor energieneutraal te maken door gebruik te maken van groene stroom en water te recyclen. Maak gebruik van zuinige LED verlichting, lichtsensoren en een goed ventilatiesysteem. Dit zijn kleine dingen die een bijdrage leveren aan minder uitstoot waardoor uw kantoor groen is. Daarnaast kunt u het kantoor ook letterlijk groen maken door veel planten te plaatsen. Dat geeft een natuurlijke uitstraling, zorgt voor zuurstof en een huiselijke sfeer.

 

Gezond en vitaal 

Fit blijven is van groot belang. Hierdoor kunt u ook op kantoor blijven presteren! Bij de styling van uw kantoor houden we dan ook rekening met de ergonomische aspecten. We kijken hier bijvoorbeeld naar het meubilair. We maken gebruik van comfortabele stoelen en bureaus en zorgen voor goede beeldschermen, muizen en toetsenborden. Daarnaast maken we voor de indeling van het kantoor gebruik van de hoeveelheid daglicht dat binnenkomt. Ook kunnen er dingen toegepast worden als bureaus om aan te staan of een voetensteun.  

Hip en uniek

Een glijbaan, een vijver, een schommel, een muurschildering, een biljarttafel? Tegenwoordig lijken kantoren wel een speeltuin! Het is bewezen dat af en toe een beetje ontspanning de prestaties aanzienlijk verbeterd en de werkdruk en dus het verzuim verminderd. Een hip kantoor is voorzien van mogelijkheden om even de werkzaamheden neer te leggen en de gedachten te verzetten om vervolgens weer optimaal te kunnen presteren. Zorg daarom voor voldoende ontspanning op kantoor! 

Wilt u graag uw kantoor laten stijlen door Inside Solutions? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak voor advies en inspiratie.