Turn-key inrichting voor een zorgeloze verbouwing

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

U wilt uw kantoor verbouwen, maar wilt niet alle zorgen die erbij komen kijken. Dan is de turn-key aanpak van Inside Solutions perfect. We regelen het hele project, van afbouw tot levering van het meubilair. We nemen de volledige projectverantwoordelijkheid op ons en zorgen dat de inspanningen van de opdrachtgever tot een minimum beperkt blijven. De beste keuze voor wie een van het begin tot het eind geen zorgen wil hebben over een nieuwe kantoorinrichting of -renovatie.

Tijd voor een turn-key inrichting

Uw bedrijf groeit maar door, maar de inrichting loopt nog een beetje achter de feiten aan. Tijd voor een volledige turn-key inrichting met behulp van Inside Solutions. Wellicht bent u jaren geleden begonnen met uw onderneming en heeft de huidige inrichting altijd aan uw wensen en behoeften voldaan: praktisch en functioneel. Het is echter wel van belang om ook in uw kantoorinrichting te blijven ontwikkelen en vernieuwen voor zowel de uitstraling van uw bedrijf als het comfort van u en uw medewerkers. Bij Inside Solutions kunt u kiezen voor een volledige turn-key inrichting. U wordt van het begin tot het eind ontzorgd en stapt binnen in een volledig nieuw kantoor na afronding.

Continue ontwikkelen, verbeteren en groeien

Afgelopen tijd zijn er flink wat nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kantoorrenovatie en -inrichting. Zo is ‘het nieuwe werken’ populair aan het worden. Dit betekent dat er resultaatgericht gewerkt wordt, waar u wilt en wanneer u wilt. Plaats- en tijdonafhankelijk werken dus. Maar er zijn ook veel nieuwe vormen van automatisering, soms is er zelfs sprake van robotisering. Maar ook een veranderende arbeidsmarkt en nieuwe inzichten op het gebied van gezondheid op de werkvloer zorgen ervoor dat continue ontwikkelen, verbeteren en groeien steeds relevant is.

Volledige turn-key inrichting

Aan onder andere al deze nieuwe ontwikkelingen kan een volledige turn-key inrichting van Inside Solutions bijdragen. Een turn-key inrichting klinkt als een flinke klus. Dat is het ook, maar daar ondervindt u geen hinder van. Inside Solutions heeft een ervaren en gespecialiseerd team dat alle zorg van het begin tot het eind voor u uit handen neemt. Een dergelijk project kan een nieuw tapijt of het schilderwerk vernieuwen inhouden, maar ook het plaatsen van nieuw wandsysteem of het doorbreken van een muur. Ook bijvoorbeeld mooie, nieuwe wandbekleding of nieuwe, goed-werkende verlichting plaatsen behoort tot de mogelijkheden. Neem eens een kijkje in ons portfolio om inspiratie op te doen op basis van ons werk bij andere klanten die u voorgingen.

Modern en fris of oud en stoffig?

Een sfeervolle, moderne kantooromgeving stimuleert werknemers en brengt de hoeveelheid ziekteverzuim naar beneden. Een fijne werkomgeving zorgt er namelijk ook voor dat werknemers een positiever en gemotiveerder gevoel ervaren met alle voordelen van dien. Een volledige turn-key inrichting zorgt voor een modern, fris kantoor, maar kan ook indirect een positieve invloed hebben om potentieel nieuw personeel. De afweging tussen een oud, stoffig kantoor en een frisse, moderne werkomgeving is natuurlijk snel gemaakt.

Mogelijkheden voor uw kantoor

Genoeg redenen om te kiezen voor een volledige turn-key inrichting bij Inside Solutions. Wilt u weten wat een opfrisbeurt voor uw kantoor zou kosten? Of wilt u graag een nieuwe, ruimtebesparende kantoorindeling, maar weet u niet hoe u dat voor elkaar kunt krijgen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden van uw kantoor en nemen alle zorg voor u uit handen.