Projectmanager

Vacature

Projectmanager

Functieomschrijving

Ben jij enthousiast en heb je een klantgerichte instelling? Solliciteer dan nu!

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en aansturing bij de uitvoering van onze inrichtingsplannen. Hierbij stuur jij dus de onderaannemers aan en zorgt ervoor dat alles op tijd en goed uitgevoerd wordt.

Je hebt dus ook enige basis kennis van bouw en/of verbouw. Daarbij kun je ook ingezet worden als verkoper en zul je af en toe bedrijven bezoeken voor de losse verkoop van kantoorinrichting.

Functie-eisen

  • HBO denk-niveau
  • Enige technische kennis is een pré net zoals ervaring met (ver)bouw en of projectinriching. Je woont in de regio (Nieuw-Vennep/Amsterdam) en spreekt abn-Nederlands.
  • Deze kenmerken horen bij je: dynamisch, sterke persoonlijkheid, je kunt zelfstandig werken en laat je niet snel gek maken. Vriendelijke en klant gerichte instelling.

Bedrijfsprofiel

Inside Solutions is een turn-key projectinrichter.  Bij Inside Solutions werk je in een klein en dynamisch team die met plezier en humor met elkaar samenwerken. Uiteraard is ons kantoor een visite kaartje voor wat wij doen, ofwel een hippe en fijne werkplek.

Enthousiast? We ontvangen graag jouw CV en motivatie via email info@insidesolutions.nl of tel.: +31 (0)23 540 00 00
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op!

PS: acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld