Verbouwing bedrijfspand

Inside Solutions kantoor & projectinrichter

Uw bedrijfspand flink verouderd en toe aan iets nieuws? Het is niet nodig op zoek te gaan naar een nieuw duur pand: laat uw pand onder handen nemen door Inside Solutions. Wij realiseren de verbouwing van uw huidige bedrijfspand voor een voordelige prijs. 

Verbouwing van uw bedrijfspand

Een verbouwing brengt altijd de nodige stress en chaos met zich mee. Vaak weet u niet goed waar u moet beginnen. Wanneer u Inside Solutions inschakelt, helpen u tijdens het gehele proces. Van het ontwerp tot de oplevering, wij zorgen voor een alles en u geniet daarmee van een totale ontzorging! Een verbouwing wordt op deze manier geen bron van frustratie of stress! 

Het proces 

Allereerst starten we met een werkplekscan en een goed gesprek waarin we gaan bespreken wat uw eisen en verlangens zijn. Wat wilt u graag terugzien in uw bedrijfspand? Wilt u één grote ruimte voor uw werknemers? Wilt u voor iedereen een apart kantoor? Waar wilt u de vergaderruimte en waar komen de printers? Plaatst u een keuken in uw pand en waar komt het toilet? Allerlei punten om goed over na te denken. Wij geven u hierin graag advies en maken vervolgens een ontwerp voor uw bedrijfspand. 

 

Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp, gaan wij voor u aan de slag! Alle werkzaamheden voeren wij voor u uit. Dit kunnen wij realiseren dankzij ons brede netwerk aan elektriciens, monteurs, loodgieters, schilders en installateurs. Alle aspecten voor de verbouwing van uw bedrijfspand worden hiermee uitgevoerd. Wij vormen uw vaste en enige aanspreekpunt zodat we een relatie kunnen opbouwen waarop beide partijen kunnen bouwen. 

Inspiratie

Weet u niet goed wat u wilt? Geen paniek, wij helpen u aan inspiratie! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waaraan een bedrijfspand moet voldoen om hem efficiënt te kunnen gebruiken, goede resultaten te behalen en de werksfeer te verhogen. Wij hopen u te inspireren door voorbeelden te laten zien van de laatste trends en innovaties op het gebied van interieur, indeling en gebruik van bijvoorbeeld een passend kleurenpalet. Wij helpen u nadenken over alle aspecten van de verbouwing. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over het verbouwen van uw bedrijfspand en maak een afspraak om de verdere inrichting van uw pand met ons te bespreken. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!