Voor en na

Bekijk de transformatie

Voor Na
Voor en na

Uitbouw

Bij deze klant hebben we een dakkapel geplaatst van maar liefst 34 meter lang. De gewonnen ruimte is werkelijk enorm. Uiteraard hebben we de nieuwe ruimte voorzien van de juiste voorzieningen en inrichting.
Voor en na

Keuken

Bij deze klant is door ons een volledige verdieping gerenoveerd en ingericht. Op deze foto’s zijn nieuwe systeemwanden van Maars geplaatst met elektra en water voorzieningen voor de keuken. De keuken is op maat ontworpen en van alle gemakken voorzien.
Voor Na
Voor Na
Voor en na

Vergaderkamer

Bij deze klant is door ons een volledige verdieping gerenoveerd en ingericht. Op de foto’s zie je een ingebouwde vergaderkamer met alle benodigde voorzieningen.
Voor en na

Gang

Zie hier een mooi voorbeeld van wat kleuren doen in een kantoorrenovatie. Deze gang is voorzien van een nieuw plafond met led verlichting, wit schilderwerk en een lichte hout pvc vloer.
Voor Na
Voor Na
Voor en na

Balie

Een mooie balie voor onze klant OOCL . Volledig ontworpen, op maat gemaakt en geplaatst. Opgeleverd met alle gewenste voorzieningen.
Voor en na

Balie 2

De andere zijde van de OOCL balie met postvakken. Inclusief nieuwe wanden, plafond en projectstoffering.
Voor Na
Voor Na
Voor en na

Sloop & inbouwpakket

De bestaande inrichting in dit gebouw hebben wij volledig gestript en weer opgebouwd. Inclusief nieuw klimaat systeem, nieuwe luchtverversing en een prachtig inbouwpakket.
Voor en na

Kantine

Een nieuwe kantine in een door ons gerenoveerd pand.
Voor Na
Voor Na
Voor en na

Nieuwe vergaderruimtes

Voor onze klant Schweppes International / Suntory hebben wij 2000 m2 vloeroppervlakte volledig gerenoveerd.

Op deze foto zie je een mooi renovatie naar een dubbelglazen systeemwand. De wand ertussen, met Orangina reclame, is een mobiele systeemwand. Zo kan Schweppes van twee medium vergaderkamers één grote maken, super functioneel. Uiteraard voldoen deze systeemwanden aan de juiste geluidisolatie waarden.

Mogen we voor jou aan de slag?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. Bovendien kunnen wij je dan alles vertellen over de mogelijkheden.